קיבוע שיניים מתנדנדות לאחר הקצעת שורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע שיניים מתנדנדות לאחר הקצעת שורשים
    אבי
    26/07/2020

שלום, הייתה לי דלקת חניכיים חריפה ופריודנט המליץ על הקצעת שורשים, עשו פעם אחת ולא עשו טוב והוא דרש שיעשו לי שוב, שתי שיניים הקדמיות עליונות ותחתונות מתנדנדות אבל בריאות, אחרי 3 חודשים נבדקתי ע"י אותו פריודנט שאמר שהמצב השתפר מאוד, שאלתי אותו אם אפשר לעשות קיבוע לשיניים וקיבלתי ממנו גערות שאני לא למדתי רפואת שיניים ואני לא אקבע מה לעשות.
    אחרי שלושה חודשים שוב באתי לביקורת ואז הוא אמר שהמצב שלי בפה ממש גרוע ואני אצטרך הקצעת שורשים, אמרתי לו שכבר עשינו אז הוא אמר שחייבים לעקור לי את השיניים הקדמיות, להשתיל עצם ואז לעשות השתלת שיניים, קיבלתי הצעת מחיר אבל פניתי ל-3 רופאים נוספים באותה קופה שבדקו את מצב השיניים ואמרו שאין סיבה לעקור ואין שום בעיה לעשות קיבוע, אבל הבעיה שהם לא יכולים לעשות כלום בלי אישור הפריודנט.
    פניתי למנהל המרפאה וקיבלתי תשובה שהפריודנט קובע, הלכתי לרופא פרטי שאומר שאין בעיה לעשות קיבוע, מה עושים במצב כזה?
    מצד אחד יש לי הנחה בקופה אבל הם לא מוכנים לעשות, רופאי שיניים פרטיים מוכנים לעשות אבל מנסים לדחוף טיפולים נוספים, למי אני יכול עוד לפנות לפני שיפלו לי השיניים? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיבוע לשיניים ניידות

ד``ר עומר פלייסיג
    26/07/2020

שלום אבי,
    מטרת הפורום לענות על שאלות בתחום יישור שיניים.
    במידה ואתה לא מרוצה משירות שקיבלת בסניף מכבידנט אתה תמיד יכול לנסות בסניף אחר של הקופה.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו