רווח בשיניים שלא נסגר עם ברקטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח בשיניים שלא נסגר עם ברקטים
    שרון
    29/08/2020

היי, אני בן 34 עשיתי גשר בשיניים (עליונות ותחתונות) כדי ליישר 2 שיניים תחתונות שהיו עקומות. לאחר כשנה וחצי הורידו לי את הגשר ואחרי זמן קצת נוצר רווח בין שני שיניים קדמיות (אחת מהן זה כתר)... האורתודנט ניסה כל מיני דרכים (בעיקר פלטות) כדי לסגור את הרווח אך לא עזר ולבסוף החזיר לי את הגשר. עברו 8 חודשים, הוא הסיר לי את השרשרת.. השאיר רק את הגומיות לראות האם יחזור הרווח ושוב חזר. מה עושים במקרה כזה? חייב לציין שלא היה לי לפני כן רווח כלשהו בשיניים כלל. וממש מבאס אותי הנזק הזה שנגרם לכן חשוב לי לדעת מה ניתן לעשות אם בכלל?
    תודה רבה על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רווח בין השיניים

ד``ר עומר פלייסיג
    29/08/2020

שלום שרון,
    בסוף הטיפול מומלץ להתקין קיבוע קבוע ו/או נשלף. ללא קיבועים כלל, השיניים יזוזו. אצל כולם. תמיד.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווח שלא נסגר על ברקטים

שרון
    29/08/2020

נכון מאוד, אבל אני מסביר שעם הקיבוע נוצר הרווח כך שהיה צורך להחזיר לי שוב את הגשר. ולמרות הגשר בפעם השניה (שעדיין לא הורד) שוב הרווח לא נסגר. מה ניתן עוד לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו