פלטה לסת תחתונה ולקיחת מידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה לסת תחתונה ולקיחת מידה
    ליבי
    27/10/2020

היי,
    יש לי בעיות עם קיבוע בלסת תחתונה ורופא המליץ לקחת מידות לפלטה ללסת תחתונה . יש לי קיבוע בלסת עליונה אני חוששת שהקיבוע העליון לא ישבר מלקיחת המידה עם הגבס כי בעבר זה ניתק את הקיבוע או שבר . הרופא אמר שניתן לקחת מידה רק מהלסת התחתונה ? איך זה אפשרי בלי שהחומר יתקשה גם על הלסת העליונה ? האם ניתן עם סורק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מטבע לפטה

ד``ר עומר פלייסיג
    28/10/2020

שלום ליבי,
    מטבע לפלטה לא נלקח עם גבס אלא עם חומר גמיש אחר. יתרה מכך, מטבע ללסת התחתונה כלל אינו בא במגע עם הקיבוע בלסת העליונה כך שאין חשש לפגיעה בקיבוע העליון.
    אכן ניתן לעשות זאת גם עם סורק אבל כאמור אופציה של מטבע היא בטוחה לחלוטין בהיבט הקיבוע העליון.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

ליבי
    28/10/2020

והאם סורק מדוייק יותר ? מה השיקולים לבחירה ? סורק או מטבע לפלטה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלי הדיוק בין סורק למטבע לא משמעותיים.

ד``ר עומר פלייסיג
    29/10/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו