יישור שיניים של IROK והחלפת כתרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים של IROK והחלפת כתרים
    הילה
    27/10/2020

היי! אשמח לתשובותיך.
    1. אני מטופלת בקשתיות של איירוק בלסת התחתונה בלבד, כעת בקשתית מספר 5 מתוך 12. שאלתי את האורטודנטית האם היא מאשרת לי להחליף קשתית כל שבוע במקום כל שבוע וחצי... ולא היתה לה תשובה חד משמעית. אשמח לדעתך כי חשוב לי מאוד לסיים את הטיפול בזמן הקצר ביותר האפשרי. 2. בלסת העליונה יש לי 4 כתרים קדמיות ישנות בנות 21 שנה על בסיס מתכת. יש להן קשתות שחורות והן מכוערות ואני מעוניינת להחליפן לזרקוניה. האם לדעתך מותר לי לעשות את החלפת הכתרים בד בבד עם יישור הלסת התחתונה או שאני חייבת לחכות ליישור הסופי? אני מאוד מדוכדכת מהמראה שלהן וזה פשוט מרגיש לי נצח.. מודה לך מראש על הכל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר עומר פלייסיג
    27/10/2020

שלום הילה,
    1. אין לי יכולת לענות על זה. תזוזת שיניים היא אינדיוידואלית לכל מטופל והחלפת קשתיות מהירה מדי תפגע בתוצאה הסופית.
    2. מומלץ להמתין לסיום יישור השיניים לפני שמחליפים כתרים על מנת להתאים אותם לסגר הסופי. אם זה דחוף לך, את יכולה לבצע כתרים זמניים לפני תום יישור השיניים.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו