פלטה שקופה לשימור- האם כדאי להרכיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה שקופה לשימור- האם כדאי להרכיב
    רוני
    10/12/2020

בגלל בעיה בקיבוע החלטתי לנסות פלטה שקופה לשימור . ביצעתי ישור שיניים לפני 20 שנה. השיניים שלי לא ישרות אבל החלטתי להעזר בפלטה כדי שלא תהיה החרפה . האם לשיניים עקומות נכון הדבר לשים פלטה שלא תהיה החרפה ? בנוסף מאוד קשה לשים את הפלטה . נאמר לי שאני בהתחלה ולכן זה קשה כי צריך להתרגל. בהתחלה כששמים הפלטה כואבת ואחרי חצי שעה לא מרגישים. האם כדאי במצב של שיניים לא ישרות להשתמש בפלטה שהיא לא הכי נוחה והאם יכול להיות נזק או שאולי כי עברו הרבה שנים לוותר על הכל ? היום גם החלו לי כאבים בשיניים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיבוע נשלף

ד``ר עומר פלייסיג
    10/12/2020

שלום רוני,
    בהחלט ניתן להשתמש בפלטה לשמירת מצב. אין חשש לנזק.
    ייתכנו מעט לחצים בהתחלה וזה יסתדר בהמשך.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטה

רוני
    10/12/2020

ואם ארכיב אותה פעם בשבוע זה לא ילחץ כל פעם מחדש כי קשה לי כל יום. מדובר בישור לפני 20 שנה שהייתי עד עכשיו עם קיבןעים. . הרופא אמר כל ערב חודש ואחכ פעם בשבוע ללא קיבוע רק פלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו