קיבוע אורתודנטי לשיניים שנפלו- איזה עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבוע אורתודנטי לשיניים שנפלו- איזה עדיף?
    גל
    14/01/2021

שלום רב,
    שן 42 נפלה לי ושאר השיניים החותכות התחתונות לידה (41,31,32) מעט מתנדנדות לי.
    אני מעונין לשים עליהן קיבוע אורתודנטי וכן להשלים את השן החסרה (42) עם מרילנד.
    האם זה אפשרי לדעתך ואם כן מה סדר הפעולות, קודם קיבוע או קודם מרילנד? כמו כן האם יש סוג מסוים של מרילנד שעדיף במקרה זה.
    כמובן שאני מבין שכל מה שתאמר הוא המלצה ואינו תחליף לבדיקה של רופא
    תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיבוע ומרילנד

ד``ר עומר פלייסיג
    14/01/2021

שלום גל,
    מרילנד הוא בתחום עיסוקם של רופאים שיקומאים ואני ממליץ לשאול אותם בעניין הזה. הם גם ימליצו האם לבצע את הקיבוע לפני או אחרי המרילנד.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע אורתודנטי תשובה

גל
    15/01/2021

הם גם אלה שיעשו לי את הקיבוע האורתודנטי?, אפשר לסמוך שיעשו קיבוע טוב על אף שזה לא תחום מומחיותם יישור שיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע הוא קיבוע...

ד``ר עומר פלייסיג
    15/01/2021

שיקומאים יודעים לעשות קיבועים ובמידה ולא, יפנו אותך לאורתודונט שיודע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו