לא מעוניינת שישימו לי קיבוע לאחר היישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מעוניינת שישימו לי קיבוע לאחר היישור שיניים
    מישהי
    11/02/2021

שלום דר'.
    אני בת 34, צריכה להוריד בעוד כחודש את הגשר, כבר הייתי יכולה להוריד אבל האורתודנט מקבל אחת לחודשיים. בכל מקרה אני לא מרוצה מהיישור שיניים. השיניים התיישרו אבל הפה שלי כולו נדחף פנימה והלסת שלי גבהה ממש. הווי אומר, שהפנים שלי התארכו והסגירה של הפה שלי היא לא קלה כמו שהייתה, גם לפני שעשיתי את הגשר אמרו לי אנשים שאני לא כזה צריכה אבל התעקשתי כי קצת היה עקום, אבל יכולתי לחיות עם זה.. עכשיו כשהפה נדחף ממש פנימה, מרגישה שזה כיער אותי ממש. בכל אופן, דיברתי על זה עם האורתודנט שאגב שנחשב ממש תותח, והוא באמת כזה, פשוט לא יודעת אם היה נכון לי לעשות גשר.. האם יש אפשרות לא לשים קיבוע? אני מתביישת לומר לו את זה. הוא אמר שהשיניים יכולות להתעקם לצורה אחרת ולא למה שהיה.. אני פשוט רוצה את הפנים שלי בחזרה מרגישה שזה לא אני. :( מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיום טיפול ללא קיבוע

ד``ר עומר פלייסיג
    11/02/2021

שלום למישהי,
    מצטער לשמוע שאת לא מרוצה מהטיפול שלך.
    בגדול האורתודונט שלך צודק - לא בטוח שהשיניים שלך יחזרו למצבן המקורי שלפני הטיפול.
    אני לא יודע מה היה מצבך ההתחלתי ומה מצבך כרגע אבל המלצתי היא פשוט לדבר עם הרופא שלך ולראות מה ניתן לעשות ואיך ניתן לשפר. יש פתרונות, גם אם הטיפול יתארך.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מעוניינת שישימו לי קיבוע לאחר היישור שיניים ואולי זו טעות. לא יודעת.

מישהי
    15/02/2021

שלום ד"ר.
    תודה שענית. אני באמת מבואסת מהתוצאה :( לא רוצה שהפנים ישארו ככה :(
    זה פשוט שינה לי לגמרי את הצורה של הפנים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו