הורדת שכבת אימייל עם הורדת דבק מהשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שכבת אימייל עם הורדת דבק מהשיניים
    י ס
    21/06/2021

היו לי אטצמנטים או קוביות של הקשתיות השקופות בניבים והקדם טוחנת הסמוכות , הוציאו לי אותם בתום הטיפול וקיבלתי קשתיות לילה והלכתי לרופא שיסיר את שאריות הדבק , לאחר הסרת הדבק כשחיברתי חזרה את הקשתיות אז יש שם חופש בחזית , כאילו הורידו שכבה מנפח השן קרי האימייל , היות והפלטות יוצרו על פי הדמיה שנעשתה לפני הטיפול ולפני ששמו דבק , אין לי רגישות שם אבל האם מצב כזה הוא הגיוני שיקרה והאם יכול לחשוף לבעיות בעתיד ? כי אמרו לי שכשמורידים דבק מהשיניים אז לא פוגעים באמייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת דבק

ד``ר עומר פלייסיג
    22/06/2021

שלום י ס,
    לפי המצב שאתה מתאר נראה שנלקחה מידה לפלטה לפני הסרה מלאה של הדבק ולכן לאחר הסרת הדבק קיים מרווח בין השיניים לפלטה. אני לא סבור שהסירו לך אמייל אבל זה תאורטית גם זה ייתכן.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המידה לפלטה נלקחה על סמך הסריקה 3d שנעשתה לפני הטיפול ביחד עם שאר הקשתיות

י ס
    22/06/2021

כאשר היה עוד שיירי דבק לאחר הוצאת האטצמנטים הפלטה התאימה הרמטית לשיניים , לאיר הוצאת הדבק אז יש חופש בחזית , משמע שאולי קילפו שכבה של אמייל מהחזית , במצב כזה ללא רגישות לחום וקור , האם זה יכול להוות בעיה או להפוך את השן לפחות חזקה עם הזמן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו