מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנשך עמוק בו שיניים עליונות מכסות תחתונות כמעט באופן מלא ללא הפרעהמני קובי08/07/2021
בן 40 , יש לי כנראה מנשך עמוק בו העליונות מכסות תחתונות כמעט באופן מלא. מאז שנולדתי זה ככה והשיניים לא מפריעות לי מבחינת התפקוד בפתיחה וסגירה ולעיסה , השיניים די הסתדרו עם מרווח ביניהם רק שחלק מהשיניים טיפה בהטייה וצפיפות בתחתונות , חוץ מאסטטיקה העניין לא מפריע לי , רק מהעניין האסטטי התעניינתי והיו כאלה שהציעו יישור שיניים אבל בהסתייגות נוכח הגיל ופוטנציאל לסיכונים בפתיחת המשנן לעצם והחניכיים ונסיגה של תוצאות הטיפול , היו כאלה שהתיעו להשאיר ככה ולבצע קוסמטיקה לשיניים שיראו יותר אסטטיות כי העניין האסטטי הוא שמפריע האם בגיל 40 כשהשיניים ככה ללא הפרעה אישית מחייבים לטפל ביישור שיניים במנשך עמוק למרות שסיכויי הצלחה בגילאי 40 הם לא גבוהים ? האם יישור שיניים שלא יצליח יכול לגרום לנזק בלתי הפיך או שבמקסימום פשוט תהיה נסיגה חזרה למצב הקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים בגיל 40
ד``ר עומר פלייסיג08/07/2021שלום מני,
מדבריך אני מבין שמטריד אותך הפן האסתטי אבל יישור שיניים מקנה בראש ובראשונה יתרון בריאותי. הטיפול מייצר מצב בו השיניים מסודרות באופן שניתן לנקות אותן יותר בקלות, דבר שיתרום לבריאות שיניים וחניכיים משופרת. בנוסף, צפיפות שיניים היא תכונה שמחמירה עם השנים ויכולה להוביל בסופו של דבר לאובדן שיניים. לפיכך, אני ממליץ בחום לבצע יישור שיניים.
אין קשר בין גילך לבין סיכויי ההצלחה ואת התוצאה ניתן לשמר לאורך שנים רבות בקלות.
כמו תמיד, ממליץ לפנות לרופא מומחה ליישור שיניים
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?