מנשך עמוק בו שיניים עליונות מכסות תחתונות כמעט באופן מלא ללא הפרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשך עמוק בו שיניים עליונות מכסות תחתונות כמעט באופן מלא ללא הפרעה
    מני קובי
    08/07/2021

בן 40 , יש לי כנראה מנשך עמוק בו העליונות מכסות תחתונות כמעט באופן מלא. מאז שנולדתי זה ככה והשיניים לא מפריעות לי מבחינת התפקוד בפתיחה וסגירה ולעיסה , השיניים די הסתדרו עם מרווח ביניהם רק שחלק מהשיניים טיפה בהטייה וצפיפות בתחתונות , חוץ מאסטטיקה העניין לא מפריע לי , רק מהעניין האסטטי התעניינתי והיו כאלה שהציעו יישור שיניים אבל בהסתייגות נוכח הגיל ופוטנציאל לסיכונים בפתיחת המשנן לעצם והחניכיים ונסיגה של תוצאות הטיפול , היו כאלה שהתיעו להשאיר ככה ולבצע קוסמטיקה לשיניים שיראו יותר אסטטיות כי העניין האסטטי הוא שמפריע האם בגיל 40 כשהשיניים ככה ללא הפרעה אישית מחייבים לטפל ביישור שיניים במנשך עמוק למרות שסיכויי הצלחה בגילאי 40 הם לא גבוהים ? האם יישור שיניים שלא יצליח יכול לגרום לנזק בלתי הפיך או שבמקסימום פשוט תהיה נסיגה חזרה למצב הקודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים בגיל 40

ד``ר עומר פלייסיג
    08/07/2021

שלום מני,
    מדבריך אני מבין שמטריד אותך הפן האסתטי אבל יישור שיניים מקנה בראש ובראשונה יתרון בריאותי. הטיפול מייצר מצב בו השיניים מסודרות באופן שניתן לנקות אותן יותר בקלות, דבר שיתרום לבריאות שיניים וחניכיים משופרת. בנוסף, צפיפות שיניים היא תכונה שמחמירה עם השנים ויכולה להוביל בסופו של דבר לאובדן שיניים. לפיכך, אני ממליץ בחום לבצע יישור שיניים.
    אין קשר בין גילך לבין סיכויי ההצלחה ואת התוצאה ניתן לשמר לאורך שנים רבות בקלות.
    כמו תמיד, ממליץ לפנות לרופא מומחה ליישור שיניים
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו