האם שיניים שזזו בטיפול אורטודנטי יכולות להתייצב ולהתחזק גם בלי קיבועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שיניים שזזו בטיפול אורטודנטי יכולות להתייצב ולהתחזק גם בלי קיבועים
    יעקובי
    17/10/2021

עשיתי טיפול אורטודנטי של חצי שנה בכדי ליישר טיפה את השיניים הקדמיות ובדיעבד זה מרגיש לי טעות כי יכולתי להשיג תוצאה טובה יותר עם ציפויים והתזוזות גם עשו לי שינויים במנשך . לכן החלטתי להפסיק עם קיבועים ולתת לשיניים לזוז חזרה , כבר 4 חודשים ללא קיבועים ויש נסיגה מסויימת ושיפור במנשך , אני מעוניין לבצע ציפויים אבל השאלה שלי האם בכלל ללא קיבועים השיניים מתייצבות ומתחזקות כמו לפני הטיפול האורטודנטי או שבהיעדר קיבוע השיניים יותר חלשות ופחות יציבות לעומת מה שהיו לפני הטיפול האורטודנטי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השיניםי זזות בקצב איטי במהלך כל החיים

ד``ר עומר פלייסיג
    18/10/2021

שלום יעקבי,
    השיניים זזות בקצב איטי במהלך כל החיים.
    גם שיניים שעברו יישור וגם כאלה שלא.
    הקיבועים מונעים את התזוזות הללו.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי שהשיניים כל הזמן זזות במהלך החיים אבל עוד שאלה

יעקובי
    18/10/2021

האם אותן תזוזות שיניים יותר משמעותיות בקרב מי שעשה יישור שיניים ולא שם קיבוע , או שבאיזושהיא נקודת זמן אחרי שנה , השיניים מתקבעות גם ללא צורך בקיבוע וחוזרות לאותה רמת יציבות כפי שהיו לפני היישור שיניים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו