אינויזליין-עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינויזליין-עזרה
    ענת וקנין
    19/06/2008

שלום לכולם,
    אני בת 28 אמא לשני ילדים, השיניים שלי הקדמיות בולטות ובלסת התחתונה קצת עקומות אבל בגילי לא הייתי רוצה להיות עם גשר מברזל עם קוביות, הלכתי לייעוץ לשיטת אינויזליין באזור חיפה וקיבלתי מחיר אסטרונומי, (בסביבות 25,000 ש"ח) האם זה הגיוני, והאם ירדו המחירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינויזליין-עזרה

הוספת תגובה

• הערה נוספת-לגבי ביטוחים

ענת וקנין
    19/06/2008

אני מבוטחת דרך בתי זיקוק ב"דיקלה" האם השיטה נכללת בביטוח - האם מישהו יודע אם יש השתתפות כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלות ביטוחיות

ד``ר אריאל דינבר
    26/06/2008

יש לפנות לחברת הביטוח או לקרוא את הפוליסה שבידך.
    ככל שידוע לי חברת הביטוח אינה מגדילה את ההחזר הכספי בהתאם לטכניקה הטיפולית אלא על פי האבחנה ועל פי ההבחנה בין מכשור קבוע למכשור נייד. בכל מקרה לא תקבלי יותר ממה ששילמת אך אם תעברי טיפול בטכניקה יקרה יותר ההחזר לא ישתנה. אני שוב ממליץ לבדוק מול חברת הביטוח, מידע זה הוא על סמך נסיון המטופלים שלנו ואינו ודאי.אנו לא אנשי ביטוחים ואיננו בקיעים באותיות הקטנות של הפוליסה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מחירון לטיפולים ביישור שיניים

ד``ר אריאל דינבר
    26/06/2008

טיפול ע"י מומחה במכשור המדובר מחירו בגבול המקובל. אם מחיר זה יקר עבורך ישנן טכניקות זולות יותר לבחירתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו