שאלה בקשר לטבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטבעות
    רועי
    09/07/2008

שלום, אני בן 25 ,והיום האורתודנט סיים לשים לי את הסמכים בכל הפה. ורציתי לשאול: 1. הטבעות בלסת העליונה שונות מאלו שבלסת התחתונה, זה אמור להיות ככה? 2. האורתודנט שם לי גומיות שקופות, וכבר אחרי שבוע הם שינו את צבעם (יש לי סמכים מחרסינה) כל כמה זמן אני יכול לבקש ממנו להחליף לי אותם? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לטבעות

הוספת תגובה

• הקוביות זהות בשתי הלסתות אך

ד``ר אריאל דינבר
    10/07/2008

גודלן וצורתן שונה בהתאם לצורת השיניים השונה.
    גומיות שקופות אכן מתלכלכות מהר כפי שחולצה לבנה תראה מלוכלכת מהר מחולצה שחורה. כדי להימנע מצביעת הגומיות יש להימנע ממאכלים המכילים צבעי מאכל ותבלינים מסוימים, קפה, תה וסיגריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני התכוונתי לטבעות ברזל..

רועי
    11/07/2008

2 למעלה ו- 2 למטה. שהם תפוסות אל השיניים הטוחנות ואליהם נקשר החוט ברזל. 2 הטבעות ברזל למעלה, בצד שלהם יש צנורית כזאת. וב- 2 הטבעות למטה יש בצד שלהם מן ידית זעירה כזאת מברזל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו