מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה דחופה בנושא invisalignא17/07/2008
שלום, לאחרונה התברר לי שבשל בעיות רפואיות עליי לבצע יישור אורתודנטי של השיניים אך עומדות בפניי שתי בעיות- אני מתבייש לשים ריבועים, ואני חי בחול ומספר הפעמים שאני אוכל להגיע לארץ לביקורות מצומצם... הלכתי לשתי חוות דעת אצל אורתודנטים שונים ועל אחד אמר משהו שונה לגמרי ואני לא יודע מה לעשות- אחד אמר שה invisalign הוא הפיתרון המושלם בשבילי כי גם לא ייראו וגם אני מקבל את כל הקשתיות ומחליף אותם לבד וכך לא אצטרך כמעט ביקורות ... השני אמר שבטכניקה זו אני אצטרך ביקורת כל 6 שבועות כדי לוודא שאכן הקשתתיות מדוייקות ועובדות כראויי ולא צריך להזמין חדשות בעוד שטיפול מסורתי בריבועים ייחייב אותי להגיד רק פעם ב- 4 חודשים לארץ... בנוסף הרופא הראשון אמר שתוך 4 שבועות אני אקבל את הקשתיות מארה"ב ואוכל להתחיל והשני אמר שהתהליך ייקח לפחות חודשיים כשרוב הסיכויים שיותר- עד אז אני כבר אחזור לארץ...ווווו המחירים שכל אחד אמר שונים לגמרי- אני יודע שאף אחד לא משקר וסומך על שניהם אבל לא יודע מה לעשות- זה כאילו כל אחד מכוכב אחר ועליי להחליט מהר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת שונות
ד``ר עתליה וסרשטיין18/07/2008באשר לאינוויזאליין. רצויות מאוד בקורות לפחות כל 6 שבועות
במכשיר קבוע (ריבועים) -כנ"ל אולי נאמר לך כל 4 שבועות ולא חודשים.
תוך כמה זמן תקבל את הקשתיות? המצב הממוצע באמצע -בין חודש לחודשיים.
לשיקולך ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיקולי אבל אני מקבל עובדות שונות..
א18/07/2008תודה רבה על התגובה! הוא בהחלט אמר 4 חודשים בעניין הביקורות עם הריבועים (הם עושים שינויים בגלל שלא אהיה בארץ), הרופא שממליץ איניזליין אמר שאני יכול לא לראות אותו אפילו חצי שנה ושאני אשאיר כל פלטה שלושה שבועות במקום שבועיים כדי להיות בטוחים... אני באמת לא יודע במה לבחור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?