גומייות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומייות
    אפרת
    19/07/2008

יש לי שתי שאלות . 1. שלום קוראים לי שיר אני בת 14 וחצי ואני עושה ישור שיניים ואני לקראת סיום טיפול. יש לי קוביות בכול השיניים ועכשיו סמו לי דבר חדש גומיות מלסת תחתונה ללסת עליונה ואני צריכה להיות עם זה כול יום ואני צריכה להיות עם זה 3 חודשים להחליף כול ערב ואני לא רוצה להיות עם זה זה מכוער וכואב ואני לא מצליחה לשים את זה קשה לי לאכול עם מזה וזה דוקר אותי. אז הורדתי את הגומיות הרופאה הראתה לי איך שמים את זה ואני לא מצליחה , אני כבר בוכה להורים שלי שנמאס לי כבר מכול הטיפולים האלה אני עברתי דרך ארוכה מאוד . עכשיו ההורים שלי אומרים לי את כבר לקראת סיום טיפול למה לך להרוס את כול הדרך שעשית הם אומרים לי היו לך שיניים מהממות . ואני אמרתי לאמא שלי שאת הגומיות האלה אני לא מכניסה לפה שלי . האם בבקשה תוכל ליעעץ לי מה לעשות ? 2. הרופרה אמרה לי שאני צריכה קיבוע לפה אני לא כול כך הבנתי אמא שלי אמרה לי שזה רק לילה ושלא רואים את זה . האם זה נכון ? מה זה קיבוע ביכלל ? איזה שמים את זה על השיניים ? בבקשה אני חייבת תשובה תודה שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומייות

הוספת תגובה

• מצטערת שהשם שלי השתנה בכותרת. - שיר

אפרת
    20/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה להלחץ

ד``ר אריאל דינבר
    20/07/2008

לא שווה לבכות בגלל גומיות
    אני משוכנע שאת מסוגלת כמו שאחרות מסוגלות. אם הרופא הנחה אותך להשתמש בגומיות אז כנראה שיש צורך בהרכבתן. אם אינך מצליחה נסי מול מראה. אם אינך מצליחה חזרי לרופא המטפל
    קיבוע זהו חוט מתכת המודבק במשטח האחורי של השיניים בצורה כזו שלא רואים אותו.הוא נועד לשמור על התוצאה לאחר שמורידים את הקוביות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו