מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומייותאפרת19/07/2008
יש לי שתי שאלות . 1. שלום קוראים לי שיר אני בת 14 וחצי ואני עושה ישור שיניים ואני לקראת סיום טיפול. יש לי קוביות בכול השיניים ועכשיו סמו לי דבר חדש גומיות מלסת תחתונה ללסת עליונה ואני צריכה להיות עם זה כול יום ואני צריכה להיות עם זה 3 חודשים להחליף כול ערב ואני לא רוצה להיות עם זה זה מכוער וכואב ואני לא מצליחה לשים את זה קשה לי לאכול עם מזה וזה דוקר אותי. אז הורדתי את הגומיות הרופאה הראתה לי איך שמים את זה ואני לא מצליחה , אני כבר בוכה להורים שלי שנמאס לי כבר מכול הטיפולים האלה אני עברתי דרך ארוכה מאוד . עכשיו ההורים שלי אומרים לי את כבר לקראת סיום טיפול למה לך להרוס את כול הדרך שעשית הם אומרים לי היו לך שיניים מהממות . ואני אמרתי לאמא שלי שאת הגומיות האלה אני לא מכניסה לפה שלי . האם בבקשה תוכל ליעעץ לי מה לעשות ? 2. הרופרה אמרה לי שאני צריכה קיבוע לפה אני לא כול כך הבנתי אמא שלי אמרה לי שזה רק לילה ושלא רואים את זה . האם זה נכון ? מה זה קיבוע ביכלל ? איזה שמים את זה על השיניים ? בבקשה אני חייבת תשובה תודה שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת שהשם שלי השתנה בכותרת. - שיר
אפרת20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להלחץ
ד``ר אריאל דינבר20/07/2008לא שווה לבכות בגלל גומיות
אני משוכנע שאת מסוגלת כמו שאחרות מסוגלות. אם הרופא הנחה אותך להשתמש בגומיות אז כנראה שיש צורך בהרכבתן. אם אינך מצליחה נסי מול מראה. אם אינך מצליחה חזרי לרופא המטפל
קיבוע זהו חוט מתכת המודבק במשטח האחורי של השיניים בצורה כזו שלא רואים אותו.הוא נועד לשמור על התוצאה לאחר שמורידים את הקוביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?