שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    אנה
    01/08/2008

שלום! פניתי לרופא השיניים שלי והוא הציע לי 2 הצעות (דרכים): 1. לעקור 4 שיניים ולשים גשר - אז באמת יראה שינוי משמעותי. הדרך ה2: לא לעקור אף שן- ולשים גשר- ויהיה שינוי קל. בחרתי בדרך השנייה.האם גם אז יראה שינוי קל משמעותי? (אני אמורה לשים את הגשר לשנתיים). והדבר השני הוא איך מצחצחים שיניים כשיש גשר? האם יש סרטון הדגמה או תמונות המחשה? קניתי גם את המברשת המיוחדת לשיניים. ואני פשוט לא יודעת איך מצחצחים את השיניים עם הגשר ואת אחורי השיניים שאין עליהם גשר מצחצחים במברשת רגילה? תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• צחצוח שיניים עם גשר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    01/08/2008

רצוי לפנות לשיננית שתדריך אותך בדיוק כיצד לנקות את השיניים כשיש גשר. חשוב שתבדקי שרופא השיניים שלך הוא אורתודונט מומחה או חבר האגודה האורתודונטית הישראלית - מה שמבטיח שלפחות סיים לימודי אורתודונטיה במוסד מוכר להתמחות. תוכלי לבדוק זאת באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או האתר האגודה האורתודונטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו