שאלה בנוגע ליישור שיניים למבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע ליישור שיניים למבוגרים
    גילי
    04/08/2008

שלום רב, אני בת 27 וברצוני ליישר את שיניי. הייתי אצל מספר רופאים בעבר, ולארונה ביקרתי אצל רופא שהצציג לי את השיטות הקיימות ליישור שיניים באופן אסטטי יותר, כמו אינוויזליין וסמכים מחרסינה. הוא אמר לי שהוא אינו נוהג לטפל ביישור פנימי, משום שאינו מאמין בשיטה - התוצאות לא מדוייקות, המטופל סובל מפצעים רבים בלשון ומשינוי בדיבור. גם לגבי האינויזליין, הוא אמר שלשם שינוי מבנה החניכיים, לא ניתן להיעזר בשיטה זו. לפיכך, השיטה היחידה שנשארה רלוונטית היא שיטת הסמכים מחרסינה, שאומנם בולטים פחות מטבעות הברזל, אך עדיין ניתן לראותם. השאלה שלי היא - האם אכן הטיפול ביישור פנימי כרוך בייסורים כה רבים ואינו בהכרח מדוייק? האם בטיפול של סמכים מחרסינה ישנן תופעות דומות של שינוי הדיבור ופצעים בפה? תודה מראש, גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    05/08/2008

ייסורי המטופל תלויים במידה רבה ברגישות האישית ויכולת ההסתגלות. סמכים פנימיים עלולים להציק יותר ללשון ולכן להשפיע מעט אם בכלל על הדיבור אצל חלק מהמטופלים. לסמכים חיצוניים אין השפעה על הדיבור, אך לעתים תיתכן פציעה של השפתיים מצידן הפנימי מהמכשור החיצוני. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו