יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    נועה
    22/08/2008

אני בת 24 יש לי שן מסובבת מספר 23 צפיפות גבוהה ושיניים למטה לא ישרות, עקרו לי את שן 38 ו28 את 48 לא ניתן לעקור כי היא כלואה ועקירה שלה יכולה לפגוע בעצב האם ניתן ליישר במצב כזה בלי לדחוף את השיניים החוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• *השן המסובבת היא 22

נועה
    22/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין זה משנה באיזו שן מדובר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/08/2008

עניתי לך עקרונית וחשוב שתפני למומחה או מומחית ליישור שיניים שישקלו יחד איתך את תכנית הטיפול המיטבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבלטת השיניים ביעת היישור

ד``ר עתליה וסרשטיין
    22/08/2008

עקירת או אי עקירת שיני הבינה 18,28,38 ו-48אינה משנה את יישור השיניים, שנמצאות בקדמת הפה. אם הצפיפות של השיניים קשה, כדי שהשיניים לא תדחפנה החוצה בעת היישור יותר מדי, יש לשקול הצרה קלה של השיניים או עקירת שיניים לצורך היישור - תלוי במקרה. חשוב מאוד להתאים את מיקום השיניים לפרופיל הפנים. אם הפרופיל שטוח, רצוי להבליט אם השיניים הקדמיות ולהפך כשהפרופיל קמור מאוד. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו