המשך טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול
    הילה
    26/08/2008

שלום יש לי גשר בשיניים בערך 10 חודשים, הבעיה שלי היתה שתי שיניים קידמיות בולטות ובנהם רווח ומרחק של 12 מלימטר בן הלסת העליונה ללסת התחתונה, בביקור האחרון אצל האורטודנטית היא אמרה לי שהטיפול שלי הסתיים וכרגע יש לי מרחק של 6 מלימטר בן שני הלסתות, היא אמרה שאם אני רוצה שהלסת העליונה תיכנס פנימה עליי לעקור שני שיניים , האמת שאם זה אין לי בעיה אבל היא הזהירה אותי שהמהלך הזה יכול לשנות לי את מבנה השפתיים והאף יבלוט,{ ישנה לי את כל הצורה של הפנים} אני מאוד דואגת ואין לי מושג מה לעשות אשמח אם תיעצו לי , האם עליי לסיים את הטיפול עכשיו ולהסתפק בתוצאה הנוכחית או לעקור את השיניים??.? {אני חייבת לציין שאני לא שלמה עם התוצאה הנוכחית, ציפיתי לתוצאה מושלמת} תודה תודה תודה על תשובתכם- אחלה פורום הכי טוב שיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול

הוספת תגובה

• רצוי ייעוץ נוסף

ד``ר עתליה וסרשטיין
    31/08/2008

כדאי שתפני למומחה או מומחית נוספחם בתחום כדי להגיע להחלטה באשר להמשך הטיפול או סיומו. חייבים לראותך כדי לייעץ. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו