שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות..
    לילי
    30/06/2007

שלום, אני מטופלת בישור שיניים אך רציתי לשאול כמה שאלות.
    יש לי גשר ,רגיל וסטנדרטי בשיטת הגומיות.
    אחת לכמה זמן צריך לבוא לביקורת? אמרו לי בהתחלה כל שישה שבועות אבל מזמינים אותי אחת לחודשיים. ואם אני באה מוקדם יותר, יכול להווצר נזק? למשל אחרי 5 שבועות..
    בנוסף רציתי לשאול על ההבדלים בין פלטה לבין קיבוע אחורי ובלתי נראה. כי לחברות שלי שמטופלות אצל אותו רופא שמו לרוב פלטה ול2 קיבוע, וזה מחיר שמשולם מראש כך שהמחיר אינו פונקציה. איך אני יכולה לדעת מה ישימו לי ? יש לי תור רק עוד חודשיים וכבר אין לי סבלנות כי אני לקראת הורדה. סליחה על אורך ההודעה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות..

הוספת תגובה

• תדירות הביקורות נקבעת ע"י הרופא

ד``ר אריאל דינבר
    01/07/2007

ויכולה להשתנות בהתאם לפעולה המתוכננת ואו בהתאם לפעולה שבוצעה. האורתודונט יכול לזמן אותך לטיפול שבוע לאחר הטיפול הקודם ולביקורת 3 חדשים אח"כ. אין חוקים, יש זמן סביר. המושג "מוקדם מידי" או" תדירות גבוהה" אינם קשורים לנזק. דוקא עם ההתקדמות הטכנולוגית הנטיה היא להקטין את תדירות הטיפולים כלומר, הזמן בין הטיפולים הולך וגדל.
    הפלטה או הקיבוע נועדו לשמור על המצב הסופי ולמנוע נסיגה של תוצאות הטיפול. הקיבוע נחשב למכשיר אמין יותר בעיקר כי הוא קבוע ודורש פחות שיתוף פעולה מצד המטופל. אך גם לקיבוע חסרונות. כמו כן, לא בכל מצב ניתן להדביק קיבוע. בד"כ מה שמכריע זה שיקול האורתודונט בכל מקרה ומקרה. אני ממליץ לך לא להתבייש ולשאול את האותודונט שלך איזה מכשיר הוא מתכנן עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על היחס והתשובה המפורטת!:)

לילי
    01/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

ד``ר אריאל דינבר
    02/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו