שאלה בעניין יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעניין יישור שיניים
    ענתי
    24/09/2008

שלום! שמי ענת ואני בת כמעט 18. מזה כשנתיים מפריעה לי שן אחת (זו שמשמאל לשיניים הקידמיות בלסת העליונה) מכיוון שהיא די מסובבת ולא ישרה. הייתי ביעוץ אצל אורטודונטית במרפאה פרטית שעובדת עם אחת מקופות החולים, והיא הציעה לי לבחור את אחד מהטיפולים הבאים-גשר רגיל, גשר רגיל עם קוביות לבנות/סקופות (לא בדיוק ברור לי) גשר פנימי מאחורי השיניים (לינגואלי?) או פלטה (היא אמרה שאם אתמיד יש סיכוי לתוצאות טובות). רציתי לשאול, לאיזה סוג של טיפול יישור שיניים התוצאות הטובות ביותר, וכמה זמן בד"כ אורך טיפול של יישור שיניים? בנוסף, קראתי שקיימות שתי שיטות נוספות-האחת בשם אינוויסליין והשנייה בשם דמון, האם תוכלו לתת לי קצת מידע ספציפי על כל אחת משתי השיטות? האם הן ניראות פחות לעין? כואבות פחות? האם הטיפול בהן אורך זמן מועט יותר? והאם קופות החולים מתמחות בהן או שיש צורך לפנות למכונים פרטיים? המון תודה... ענת D=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעניין יישור שיניים

הוספת תגובה

• ???

טל
    07/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתאם לבעייתך יש להתאים את השיטה

ד``ר אריאל דינבר
    08/10/2008

במקרים מסוימים ניתן לבחור בין כל השיטות ובאחרים ניתן לבחור רק חלק מהשיטות.
    אורך הטיפול נקבע בהתאם לבעיה ולרופא. כעיקרון אורך הטיפול לא משתנה בהתאם לשיטה אך בד"כ הטיפול בשיטת אינויזליין ארוך יותר.
    לגבי אינויזליין עייני בלינק http://www.invisalign.com/generalapp/eu/eu/index.html
    לגבי שיטת דיימון עייני בלינק הבא: http://www.damonbraces.com/
    אם את מעוניינת בשיטות מתקדמות עדיף לפנות למומחים במרפאות פרטיות. ברוב קופות החולים לא משתמשים בטכניקות מתקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו