מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בעניין יישור שינייםענתי24/09/2008
שלום! שמי ענת ואני בת כמעט 18. מזה כשנתיים מפריעה לי שן אחת (זו שמשמאל לשיניים הקידמיות בלסת העליונה) מכיוון שהיא די מסובבת ולא ישרה. הייתי ביעוץ אצל אורטודונטית במרפאה פרטית שעובדת עם אחת מקופות החולים, והיא הציעה לי לבחור את אחד מהטיפולים הבאים-גשר רגיל, גשר רגיל עם קוביות לבנות/סקופות (לא בדיוק ברור לי) גשר פנימי מאחורי השיניים (לינגואלי?) או פלטה (היא אמרה שאם אתמיד יש סיכוי לתוצאות טובות). רציתי לשאול, לאיזה סוג של טיפול יישור שיניים התוצאות הטובות ביותר, וכמה זמן בד"כ אורך טיפול של יישור שיניים? בנוסף, קראתי שקיימות שתי שיטות נוספות-האחת בשם אינוויסליין והשנייה בשם דמון, האם תוכלו לתת לי קצת מידע ספציפי על כל אחת משתי השיטות? האם הן ניראות פחות לעין? כואבות פחות? האם הטיפול בהן אורך זמן מועט יותר? והאם קופות החולים מתמחות בהן או שיש צורך לפנות למכונים פרטיים? המון תודה... ענת D=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
טל07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהתאם לבעייתך יש להתאים את השיטה
ד``ר אריאל דינבר08/10/2008במקרים מסוימים ניתן לבחור בין כל השיטות ובאחרים ניתן לבחור רק חלק מהשיטות.
אורך הטיפול נקבע בהתאם לבעיה ולרופא. כעיקרון אורך הטיפול לא משתנה בהתאם לשיטה אך בד"כ הטיפול בשיטת אינויזליין ארוך יותר.
לגבי אינויזליין עייני בלינק http://www.invisalign.com/generalapp/eu/eu/index.html
לגבי שיטת דיימון עייני בלינק הבא: http://www.damonbraces.com/
אם את מעוניינת בשיטות מתקדמות עדיף לפנות למומחים במרפאות פרטיות. ברוב קופות החולים לא משתמשים בטכניקות מתקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?