שאלה שמאוד חשובה לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמאוד חשובה לי...
    ספיר
    01/10/2008

אני בת 19 וצריכה טיפול אורטודנטי אני מעוניינת לעשות גשר רגיל בלסת התחתונה שבה יש לי צפיפות נוראית וכתוצאה מכך השיניים עקומות.. ובלסת העליונה יש לי בעיה עם כמה שיניים ... לא בעיה חמורה אבל זה מאוד מציק לי ואני מעוניינת לעשות בלסת העליונה גשר לינגואלי - פנימי האם זה אפשרי? בלסת אחת גשר רגיל ובשניה גשר פנימי.. האם זה הופך את הטיפול הלינגואלי לפחות יקר? כמו כן, מה טווח המחירים של גשר לינגואלי ללסת אחת בה השיניים יחסית מעט עקומות? (חשוב לי לדעת בערך מה יהיה המחיר) והאם זה נכון שטיפול בגשר פנימי נמשך הרבה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמאוד חשובה לי...

הוספת תגובה

• שילוב לינגואלי ולביאלי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    01/10/2008

אפשרי בלסת אחת טיפול לביאלי - חיצוני ובשנייה - פנימי. מוזיל את הטיפול לעומת 2 לסתות טיפול לינגואלי. לא בהכרח שהטיפול הלינגואלי ימשך יותר זמן. מחירים משתנים ממקרה למקרה ומרופא לרופא ואיננו עוסקים במחירים בפורום. שנה טובה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה.. עוד שאלה

ספיר
    01/10/2008

שמעתי שממש מעט אורטודנטים עוסקים בטיפול לינגואלי האם את יכולה להביא לי שמות באזור השרון? ואם לא, איך אני יכולה לברר? כמו כן כמה זמן בערך לוקח עד שמרכיבים את הגשר ממתי שפניתי לאורטודנט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/10/2008

באתר "האגודה האורתודונטית" תוכלי למצוא מומחים באזור השרון. כשתפתחי "הצג" על כל אחד/ת מהם תמצאי את הטכניקות בהן הם עוסקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו