גשר בשיניים התחתונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר בשיניים התחתונות
    דורית
    11/10/2008

שלום רב! אני בת 22 והשיניים התחתונות שלי עקומות. החלטתי לשים גשר אך יש בעיה די רצינית.. אני גרה בחול ואני רוצה לעשות את הטיפול בארץ\ אך אני יודעת שצריך לחזק את הברזלים כל תקופה מסויימת. שאלותיי הן: כל כמה זמן פחות או יותר צריך לחזק את הברזלים בגשר? מה המחירים פחות או יותר של גשר לשיניים תחתונות? האם ניתן להתחיל את הטיפול בארץ ולהמשיך בחול? כמה המינימום והמקסימום זמן שצריך להישאר עם גשר? אודה אם תנסו לענות לי על כל השאלות גם אם זה בכלליות אני רק רוצה לדעת עלויות כלליות של המחירים בארץ ולהשוות לכאן ואת הזמן של הגשר משיקולים של לחזור לארץ ומתי וכמה זמן אצטרך פחות או יותר להיות עם הגשר תודה רבה לכם על תשובותכם ועל תשומת לבכם שבת שלום! דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גשר בשיניים התחתונות

הוספת תגובה

• הכל אפשרי

ד``ר אריאל דינבר
    11/10/2008

ישנם מטופלים הגרים בחו"ל ומגיעים כל חדשיים לארץ לצורך טיפול. מאירופה וגם ארה"ב. אחרים הבוחרים לעבור טיפול. בארה"ב הטיפול יקר בהשוואה לטיפולים בארץ. לא הייתי משנה את הרופא במהלך הטיפול עקב גישות טיפול שונות. אם את מתחילה בארץ עדיף שתסיימי בארץ. בהתאם לתוכניותייך האישייות והאפשרויות הכספיות שלך תחליטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו