בעיות חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חניכיים
    אמיר
    24/10/2008

שלום, אני עובר כרגע טיפול ליישור שיניים אך שמתי לב לכך ששיניים מסויימות אצלי מכוסות ברובם בחניכיים ובקושי נראות לעין. האם יש פתרון לכך והאם יש אפשרות לגרום לחניכיים ליסוג מעט יותר למעלה כך שהשן תראה יותר לעין? תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חניכיים

הוספת תגובה

• צחצוח! צחצוח! צחצוח!

ד``ר עתליה וסרשטיין
    24/10/2008

אם השיניים התכסו בחניכיים במהלך הטיפול, סימן שנקיון השיניים בין המכשור לבין החניכיים אינו מספר ולכן נוצרה דלקת חניכיים, שאחד מביטוייה שגשוג ונפיחות של החניכיים ש"עולות" על השינים.
    כדאי שתפנה לשיננית שתלמד אותך כיצד לנקות את השיניים בצורה מיטבית במהלך הטיפול האורתודונטי. כשהחניכים יבריאו תחול התכווצות שלהם והשיניים תראנה שוב. לאחר הסרת המכשירים, קל יותר לצחצח והנפיחות יורדת לחלוטין בדרך כלל תוך מספר שבועות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע

jenny
    21/11/2008

ד"ר שלום! לפני כמה ימים הורידו לי את הגשר ושמו לי קיבוע בשתי לסתות. במהלך הטיפול סבלתי מאוד מהלחץ המופעל כי יש לי בעיה במפרק הלסת וזה הפעיל לחץ עליו. עכשיו כשהורידו לי את הגשר הרגשתי שחרור אבל איך ששמו לי את הקיבוע עוד פעם התחלתי להרגיש שמשהו לוחץ לי בשיניים. האם התחושה שלי הגיונית וקיבוע באמת מפעיל לחץ או שהוא פשוט מונח שם? תודה מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו