יישור שיניים ללא טבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים ללא טבעות
    דפנה
    08/11/2008

ד"ר שלום, אני בת 24 ועובדת בתחום המדיה, ומאז ומתמיד הטריד אותי המראה של שיניי, המצב איננו כל כך חמור אם כי ישנם פגמים קטנים שמפריעים לי. העניין הוא שבשל עבודתי וגילי אינני רוצה להסתובב עם טבעות ברזל בשיניים, בתחום בו אני נמצאת הייצוג הפרונטאלי הוא חשוב ולכן רציתי לשאול כיצד אוכל ליישר את שיניי ללא השמת גשר, או טבעות- האם ישנו פתרון של יישור שיניים בלייזר? או שישנה שיטה אחרת שמאפשרת טיפול יעיל ולא בולט לעין? במידה ויש מהו ולאן אוכל לפנות בנושא? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים ללא טבעות

הוספת תגובה

• מכשור אסטטי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    08/11/2008

לא קיים יישור שיניים בלייזר אך קיימים מספר סוגים של מכשור אסטטי: סמכים שקופים חיצוניים עם קשתות דקות מתכת, פלטות שקופות שהן נשלפות ומכשור פנימי.
    תוכלי למצוא מומחה או מומחית לאורתודונטיה שמשתמשים בטכניקות הללו על פי אתר האגודה האורתודונטית או אתר ההסתדרות לרפואת שיניים בתחום המומחים לאורתודונטיה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו