הוזזת לסת תחתונה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוזזת לסת תחתונה?

שלום לאחר יעוץ עם אורתודנט, הוא המליץ לי להוזיז את הלסת התחתונה בעזרת פלטות. שאלתי היא (שחשבתי, לאחר היעוץ) איך ניתן להוזיז לסת ללא טיפול כירוגי ? הרי הלסת מחוברת לגולגולת, כיצד פלטה אשר תולבש על השיניים מבפנים תוזיז את הלסת באיזשהו אופן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוזזת לסת תחתונה?

הוספת תגובה

• בתקופת הגדילה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/11/2008

ניתן להשפיע על גדילת הלסתות באמצעות מכשור אורתודונטי או אורתופדי. לדוגמא מכשיר בתוך הפה, שמאלץ את הלסת התחתונה להיות בעמדה קדמית, יכול לזרז את גדילתה.
    לאחר סיום הגדילה דרושה כירורגיה כדי להזיז את הלסתות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור...

לא נראה לי שהלסת שלי תגדל עוד, אני בת 28 .. כמו כן בשיחה עם הרופא שלי, לא דובר על שום טיפול כירוגי.. לכן אם הלסת לא יכולה לגדול עוד מכיון שאני לא ילדה כבר, אז איך ניתן לבצע את זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרות מהאורתודונט

ד``ר עתליה וסרשטיין
    29/11/2008

פתרון למצבך יכול להינתן רק בכפוף לבדיקה קלינית ורישומים מתאימים נוספים.
    עליך לפנות לאורתודונט שבדק אותך,ולבקש הבהרות לתכנית הטיפול שהוצעה לך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו