שלום !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום !
    ורד
    06/12/2008

יש לי שאלה בנשא יישור שיניים אני בת 15 בעלת שינים מאוד עקומות שני שיניים אחוריות קדמיות ( מן שני דמקה ) משיחה אם רופאת שינים ( לא אורתודנט ) שהייתי יותר קטנה נמסר כי אהיה חייבת בעקירת שני שיניים לפחות . ברצוני לדעת אם במקום לעקור שיניים אוכל להשתמש במכשיר הרחבת לסת או כל אלטרנטיבה אחרת שלא כרוכה בעקירה ? כסף אינו מקור לבעיה וגם לא הזמן שבו הגשר יהיה עליי (אם יותר בגלל ההרחבה ) . ואם אפשר לבקש מהם אפיו שהשיניים לא תהיינה ישרות לחלוטין אך רק שלא אצטרך לעקור שיינים . אני יודעת שזה גובל בטיפשות אבל אני ממש לא יכולה לעקור שיינים ממש לא . בתודה מראש שבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום !

הוספת תגובה

• רצויה בדיקה מקצועית

ד``ר עתליה וסרשטיין
    06/12/2008

כדאי שתפני לאורתודונט/ית שהם מומחים ליישור שיניים כדי שיבדקו אותך ויאמרו לך מהן תכניות טיפול טובות וסבירות עבורך. דעי, שגם בין מומחים יכולים להיות חילוקי דעות באשר לתכנית הטיפול האידאלית. מקרה גבולי ניתן לנסות לפתור ללא עקירות, אך אם התוצאה המתקבלת אינה מוצלחת, ניתן לעבור לטיפול עם עקירות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו