אי סימטריה בשיניים בין שתי הלסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סימטריה בשיניים בין שתי הלסתות
    julia
    09/12/2008

שלום רב! היום הרופא שמה לי סוף-סוף גשר על הלסת התחתונה. לאחר הסתכלות מעמיקה במראה גיליתי שאין סימטריה בין 2 הלסתות כלומר החריץ בין 2 השיניים הקידמיות המרכזיות ממש לא תואם לחריץ בין השיניים המרכזיות התחתונות. ציינתי את העובדה מול הרופאה שלי והיא ענתה לי בחוסר ביטחון שהרופאים ממש לא שואפים לכזה דיוק ושהדיוק והסימטריה נחוצים רק בלסת העליונה ואין לדעת אם התחתונה תתאים את עצמה באופן סימטרי בסוף. התשובה הזאת גרמה לי ספק במקצועיות הרופא....ממש חששות ממנה. אין לי עכשיו שום ביטחון שהכל יהיה כמו שצריך. ואני משוכנעת שזה חייב להיות סימטרי. הרי ככה זה היה אצלי מהתחלה. האם כדאי לי ללכת לבדיקה אצל אורטודנט אחר? האם בכלל התשובה של הרופאה מקובלת??? בבקשה תתנו לי עצה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האורתודונטית צודקת

ד``ר עתליה וסרשטיין
    09/12/2008

אין צורך בדעה נוספת. חשוב שקו האמצע העליון יהיה במרכז הפנים. אין חשיבות למיקום קו האמצע התחתון מבחינה אסטטית. לעתים עוקרים שן חותכת תחתונה אחת וכלל אין קו אמצע תחתון. אל דאגה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו