ניתוח אורתוגנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אורתוגנטי
    אירה
    22/12/2008

שלום יש לי סגר לקוי , CLASS 2 , לחץ במפרקים ושחיקת שיניים חמורה ביותר (נשחקו כ 2 מ"מ משיניים קדמיות תחתונות) . השיניים עצמן בריאות ב 100% ולמעא סתימה אחת קטנה אין שום בעיה . התייעצתי עם שני מומחים. האחד אמר שמה שיעזור זה אורטודונטיה משולבת ניתוח אורטוגנטי וכי הנ"ל יפתור את כל הבעיות ,גם שחיקה וגם לחץ במפרקים (שנגרם בגלל לחץ בסגירת שיניים) . השני אמר שצריך להתקדם עם היישור ורק אח"כ לראות מה עושים וכי לא יכולה להיות שום הבטחה שהניתוח יפתור את בעיית השחיקה ולחץ על המפרקים. וכי צריך להמנע מהניתוח הזה גם אם אצטרך לעקור 2 שיניים בריאות מהחומר באינטרנט הבנתי כי מדובר בניתוח לא קל . אני מרגישה חסרת אונים בכל הנושא ולא יודעת אם לפנות לעוד ייעוץ ואם כן אז למי . ואני יודעת שאתם לא מוסרים פה שמות של מומחים , אבל אני כ"כ חסרת אונים . שתי דעות מנוגדות. הלכתי בנוסף למומחה רפואת הפה בקופת חולים אשר אמר כי כמובן יש צורך בפלטת לילה (ויש לי אותה מזה 5 שנים) ושאני אקח כדורי שינה!! בשביל להרפות שרירים בפנים . ושוב אמר כי ניתוח לא אמור לעזור בשחיקה ולא קשור למפרקים . וכמובן שהקופה לא משתתפת לא באורטו ולא בכירורגיה בשום אופן בבקשה תתנו לי עצה מה לעשות , למי לפנות , המצב שלי רק הולך ומחמיר . גם המון חששות , גם בלבול שעושים לי הרופאים וגם זה עולה המון כסף - הכל כ"כ לא ודאי . ורפואית אני לא מבינה כבר מה יותר טוב בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אורתוגנטי

הוספת תגובה

• טיפול שמרני ועוד

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/12/2008

כעיקרון עדיף לנסות טיפול שמרני - ללא ניתוח. את יכולה לפנות לבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל-אביב למחלקה לסגר, שמטפלת בבעיות הלחץ במפרק ושחיקת השיניים. הייעוץ שם אמור להיות לא יקר והם יכולים לסייע לך בהחלטה לגבי יישור השיניים, אם יש בעייה אסטטית, שאת מעוניינת לשפר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו