לסת תחתונה קידמית לעליונה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת תחתונה קידמית לעליונה.
    אבי
    22/12/2008

שלום, אני בן 20, ורציתי לקבל תשובות לגבי מספר שאלות לפני שאני פונה ליעוץ מאורטודנט. סגירת הלסתות שלי היא הפוכה, כלומר הלסת התחתונה נמצאת מלפני הלסת העליונה, אני ממש לא אוהב את זה וזה אפילו פוגע בבטחון העצמי שלי. רציתי לדעת -באופן כללי- מהו משך זמן הטיפול בבעיה: 1. עם גשר- כלומר כמה זמן עליי להיות עם גשר בבממוצע\בערך עד שהלסתות ישובו למקומם והאם הברזלים ימוקמו בלסת התחתונה בלבד או גם בעליונה. 2. בעזרת ניתוח של הזזת לסתות- כלומר מהי דרגת הסיכון באופן כללי-עד כמה הניתוח קל\קשה, משך זמן הניתוח ומשך ההחלמה. אני מאוד אודה לקבלת תשובה מספקת ואפילו כללית, עוד לפני שאפנה לרופא[ למרות שאעשה זאת בעתיד במאת האחוזים]. תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקראת ניתוח אורתוגנטי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/12/2008

1. יישור השיניים נועד לכך שאחרי הניתוח הסגירה של השיניים העליונות והתחתונות תהיה טובה. לכן על ידי מידות שתילקחנה, ניתן יהיה לקבוע אם ומה צריך להעשות בכל אחת מהן - אם בכלל לקראת הניתוח. במקרים מועטים - לא צריך כלל יישור לפני הניתוח, במקרים אחרים - טיפול בלסת אחת, אך ברוב המקרים יש צורך בטיפול ב 2 הלסתות. משך הטיפול תלוי בחומרת הבעיה. קח בחשבון שנה עד שנה וחצי. האורתודונט/ית שתבחר יפנו אותך לפני התחלת הטיפול האורתודונטי לכירורג פה ולסת באחד מבתי החולים, שעוסקים בניתוחים אלה
    2. משך זמן הניתוח - מספר שעות, החלמה - מספר שבועות. תשובות מדוייקות יותר לסעיף 2 כולל סיכונים - תקבל מהכירורג/ית שמבצעים את הניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו