פצעים מסמכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים מסמכים
    דני
    03/01/2009

שלום, אני בן 18 וביום חמישי הרכיבו לי סמכים "קוביות" אך הם ממש דוקרות-אני יודע שזה תהליך טבעי שמצריך תקופת הסתגלות ששונה מאדם לאדם למיכשור שהוכנס לפה בערך מס' ימים עד כמה שבועות ניגמר לי השעווה שהאורטודנטית נתנה לי ובעיקבות כך נהיו לי פצעים בפה בלחיים בפנים ורואים נפיחות גדולה עם מוגלה לבן איפה ניתן להשיג שעווה לשנידבקת לסמכים? היתי היום בסופר פראם ושביקשתי מהרוקחת שעווה היא חשבה שהתכוונתי לשעווה להורדת שעיר וצחקה חח קניתי שם גם שטיפת פה שהומלצה לי ע"י אספטה X של כצט שכתוב"להקלה מהירה על כאבים שמקורם בפצעים בפה" אך אני חושש מהקטע של הצביעה של הגומיות השקופות והצבע של השיניים ביכלל בעיקבות שימוש בתכשיר יש לציין שאני משתמש כל ערב בשטיפת פה של אלמקס. להמשיך להישתמש בשטיפת פה שקניתי לפצעים או ליקנות ג'ל אחר שיותר יסייע? הראורטודנטית שמטפלת בי פועלת רק בשעות הבוקר ככה שזה בעיה ללכת אליה מכוון שאני הפסיד הרבה שעות של לימודים. אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות זה מאוד חשוב לי! תודה ושבוע טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים מסמכים

הוספת תגובה

• שעווה אורתודונטית

ד``ר אריאל דינבר
    04/01/2009

ניתן להשיג במרפאה שבה אתה מטפל.
    הלבן שאתה רואה זה לא בהכרח זיהום אלא תגובה של הרקמה לחיכוך ופציעה. בקש להיבדק ע"י הרופא/ה המטפל/ת שלך ליתר ביטחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו