שאלה על יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על יישור שיניים
    .ל.
    14/01/2009

הורדתי השבוע את הגשר השני שהיה לי בחיים. אחרי הגשר הראשון השיניים התעקמו לי שוב והגשר השני אני מקווה שטיפל בזה עכשיו השיניים שלי ישרות והאורטודנט שם לי קיבוע גם למטה גם למעלה השאלה שלי.. בגלל שהשיניים הקדמיות שלי למעלה היו כ"כ בולטות.. ועכשיו הן ישרות, הד"ר הדביק לי קיבוע רק על 4 השיניים הקדמיות יש לי פחד שכל ה4 יזוזו ביחד קדימה ויבלטו לי כמו פעם. אני לא מתכוונת לעבור שוב טיפול יישור שיניים האם זה אפשרי? ולד"ר דינבר אחותי טופלה אצלך והיא ממש ממש מרוצה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על יישור שיניים

הוספת תגובה

• מוסיפה פרט חשוב

.ל.
    14/01/2009

שהגשר שהורדתי עכשיו היה לי אותו כעשרה חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם עם קיבוע השיניים יכולות לזוז

ד``ר אריאל דינבר
    17/01/2009

למרות שהקיבוע מהווה פיתרון מצויין הוא אינו מהווה פוליסת ביטוח כנגד נסיגה אלא מקטין את התופעה. בהתאם לבעייתך הראשונה יש לבחור את סוג וגודל המכשיר ששומר על התוצאה שהשגת בטיפול.
    אני שמח שאחותך מרוצה. כרופא, זה הדבר החשוב ביותר עבורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו