מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות שקופותטניה24/01/2009
שלום בשבוע שעבר שמו לי קשר שהקביות שקופות וגם גומיות רציתי לברר איפה הם נימצעים בגשר?וגם שמו לי מין 2 קוביות מי ברזל בסוף של הגשר בתוך הפה בשני הצדדים בשיניים התוחנות יש עליהם מין ידית קטנה רציתי לדעת למה זה משמש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגומיות והידית
ד``ר עתליה וסרשטיין24/01/2009הגומיות נמצאות על ה"קוביות" בדרך כלל בהיקפן והן שקופות, כנראה ולכן אינך רואה אותן.
לידית הקטנה אנו קוראים וו והוא משמש אמצעי אחיזה לגומיות שיתכן בהן צורך בהמשך הטיםול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בקשר לתשובה
טניה24/01/2009ולמה משמשות הגומיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת הגומיות
ד``ר עתליה וסרשטיין24/01/2009אלה שעל הסמכים - לאחוז את הקשת המתכתית לפיה השיניים מתישרות
גומיות שמחוברות ביניהן - משמשות לסגירת רווחים
גומיות בין 2 הלסתות - משמשות לתיקון יחסי השיניים הבין לסתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחיזה
ד``ר עתליה וסרשטיין27/01/2009של הקשת המתכתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביות שקופות
אסתר01/04/2009היום שמתי גשר עם קוביות שקופות רציתי לברר אם אשפר לאכול איתם אוכל חם או לישתות תאי חם זה לא ישבור אותם? הרי הקוביות האלה מזכוכית לפי מה שהבנתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אסתר02/04/2009
היום שמתי גשר עם קוביות שקופות רציתי לברר אם אשפר לאכול איתם אוכל חם או לישתות תאי חם זה לא ישבור אותם? הרי הקוביות האלה מזכוכית לפי מה שהבנתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
טניה02/04/2009מזל טוב קודם כול הקוביות הם מפורצלן או מפלסטיק לרוב זה מפורצלן הן נורה עדינות מומלץ לא אכול דברים אם צבעי מאכל כגון ארטיק צהוב חשוב נורה לצחצח 3 פעמים ביום את השיניים ברב המיקרים הקוביות לא ישנו את הצבע אלה רק הגומיות השקופות שאת לא רואה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אסתר03/04/2009תודה ...
אבל תאי חם אסור לי לשתות כן.?
פעם הייתי שותה תאי חםם רותח .. עכשיו אני מפחדת שזה ישבר...
ואם זה נשבא מה קורה? מפסיקים את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
טניה03/04/2009אפשר לשתות הכל אפילו דברים רותחים זה לא יכול להשתחררנ אין מצב יש לי 3 חודשים גשר אני שותה כל יום לפחות 3 כוסות של שתיה חמה ולא קורה כלום אין לך מימה לפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?