יישור שיניים בגיל מבוגר - האם אפשרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים בגיל מבוגר - האם אפשרי
    אני
    09/02/2009

שלום למומחי הפורום, אני בת 41 עוד מעט. בגיל 35 עשיתי טיפול שיניים מקיף ושיקומי. בלסת העליונה עשו טיפולים משמרים, לאחר מכן השחיזו את השיניים ושמו לי גשר אחד על כל הלסת העליונה - גשר קבוע. בזמנו הוצע לי לעשות יישור שיניים וסירבתי, ושמו הגשר הקבוע בלי ליישר השיניים). כיום אני עם הגשר הקבוע, מגיל 35. האם כיום בהתחשב בגילי ובנתונים הנ"ל, עדיין ניתן לי לבצע יישור שיניים (מדובר על הלסת העליונה)? מה עלות הטיפול בהערכה גסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשרי יישור שיניים בגיל מבוגר.

ד``ר עתליה וסרשטיין
    10/02/2009

הבעיה במקרה שלך אינה הגיל, אלא הגשר שמחבר את כל השיניים לגוש אחדבמצבו הנוכחי לא יאפשר תנועת שיניים מסויימות כנגד האחרות. לא ברורה הבעיה, שבגללה את מעוניינת ביישור ולכן עלייך לפנות למומחה או מומחית ליישור שיניים. תוכלי לבחור לפי אזור מגורייך באתר האגודה האורתודונטית או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. איננו עוסקים בחירים בפורום זה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו