יישור שיניים - אולי בעתיד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים - אולי בעתיד?
    שחף
    10/02/2009

שלום לכם. שמי הוא שחף, אני בן 16 מהמרכז. הגיינת הפה מאוד חשובה לי, הצחצוח הוא חלק עיקרי בפעילות בבוקר ובלילה שלי, אך עם זאת, ישנם כמה שניים עמוקות אשר מפריעות לי מאוד. השיניים הקדמיות שלי מהלסת העליונה, אחת מהן היא טיפה "פוזלת" לשטחה של השן השנייה, והשן השנייה נכנסת טיפה פנימה בלסת. ועם זאת, השניים בלסת התחתונה שלי טיפה צפופות ועקומות. אני נורא רוצה לשים גשר, בכדי שאוכל לחייך מבלי להתבייש בשיניים שלי, אך אני לא מתכוון לבזבז 3 שנים בהרכבה של מתכות בתוך הפה שלי. אולי יש דרך מהירה יותר ויותר "שקופה"? כמו מה ששמעתי על invisalign, אז השאלה שלי היא זאת - האם invisalign הוא יותר יקר מלעשות גשר רגיל? והאם זה שאני אעשה כנראה בעתיד גשר או invisalign ישנה את תקופת הזמן של יישור השניים שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים - אולי בעתיד?

הוספת תגובה

• דרכים מהירות ושקופות ליישור השיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    10/02/2009

לא ברור מדוע החלטת, שהטיפול בך יארך 3 שנים. אם מדובר ביישור שיניים בודדות ולא שינוי יחסי לסתות, הטיפול קצר בהרבה. בדרך כלל invisalign יקר יותר מגשר רגיל, אך אינו מהיר יותר או מדויק יותר בתוצאות. כדאי לפנות לבדיקה אצל מומחה או מומחית ליישור שיניים. תוכל למצוא את רשימת המומחים באתר האגודה הארתודונטית או אתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף היקר

הילה
    11/02/2009

לשים גשר זה ממש אבל ממש לא בזבוז זמן. קח דוגמא ממישהי שחיכתה עד גיל 27 כדי להגיע להחלטה, וחבל...כל השנים האלו שכבר יכולתי להסתובב בעולם עם חיוך ללא רבב. תבדוק אופציה של סמכים שקופים -זול יותר מפלטת שקופות כמעט בחצי מחיר, וממש לא נורא, שווה כל אגורה, ובטח שלא בזבוז זמן אלא השקעה במשהו באמת חשוב לחיים. אל תתלבט! תגיע לצבא עם חיוך מושלם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו