מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    חסוי
    15/02/2009

שלום אני בת 14 והיתי אצל האורטודנט מכיוון שיש לי מקומות שבהם יש רווחים ממש גדולים שנכנס לתוכם אוכל ויש לי מקומות שאין לי רווחים ואז השיניים אחת על השניה והמצב הוא לא הכי גרוע פשוט זה מציק לי!!! אז הוא רצה לעקור לי כמה שיני בינה ולעשות גשר אבל אני לא הסכמתי לעקור אז הוא אמר שאפשר לעשות פלטה ובלי לעקור אבל בעתיד אני כן יעקור אותם אז החלטתי לעשות פלטה ואז בגלל המידות שהוא התחיל לקחת לי אז אני לא רוצה לעשות גם פלטה אז הוא אמר לי שבעתיד היו לי כאב שיניים אם אני לא יטפל בזה מה אני יכולה לעשות אז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• אין כאב בגלל צפיפות או רווחים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    17/02/2009

אם תנקי היטב את השיניים והחניכיים, לא צפויות בעיות שגורמות כאב שיניים, גם אם יש רווחים או צפיפות. אם אין לך "כימיה" עם האורתודונט, את יכולה לפנות לאורתודונט/ית אחרים. חשוב שתפני למומחה/מומחית לאורתודונטיה/יישור שיניים. תוכלי למצוא את רשימת המומחים באתר האגודה האורתודונטית או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו