שיניים קדמיות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים קדמיות.
    קרן
    16/02/2009

יש לי שאלה. יש לי שתי שיניים קדמיות טיפה בולטות,אלה שנמצאות במרכז הלסת העליונה. השאלה שלי אם אפשר לשים קוביות מאחורה רק על שתי שיניים אלה..? הן לא בולטות ברמה נוראית .הן ממש טיפה בולטות וכשהייתי בגיל 10 אצל אורתודנט הוא טען שאין צורך בגשר. זה דבר שלאחרונה נורא מציק לי כי יש לי פנים קטנות.אומנם אחרים יגידו שהכל בסדר אך לי זה מציק בשנים האחרונות. יש לציין שהשיניים שלי ישרות רק יש את הבעיה של השתיים הקדמיות שטיפה בולטות. יש לי עוד בעיה.בגיל 3 נפלתי על השן הקדמית בגן ,השורש נדפק ומאז השן גדלה לי צהובה.עושים לי עליה ציפוי כל כמה שנים.זה מפריע לקוביות? יש דבר כזה בכלל ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים קדמיות.

הוספת תגובה

• 2 קוביות וציפוי

ד``ר עתליה וסרשטיין
    17/02/2009

לא ניתן לישר את שתי השיניים על ידי קוביות רק על 2 שיניים אלה. ציפוי עלול להקשות על ההדבקה, אך ניתן להתגבר על קושי זה. כדאי לפנות למומחה או מומחית לאורתודונטיה. רשימה מתאימה באתר האגודה האורתודונטית או אתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו