זירוז הטיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז הטיפול?
    נתנאל
    25/02/2009

שלום הנני בן 22 במהלך שירותי הצבאי חטפתי מכה בלסת שכנראה גרמה לתזוזה אצל רופאי הפה ולסת נאמר לי שעליי לעשות טיפול אורטודנטי לשם החלמת הכאבים בלסת(שלא ממש מכאיבים אלא מציקים מידי פעם) כמו כן יש לי מכשיר הרחבה ללסת עליונה הרופא פה ולסת אמר לי שהגשר יהיה ל3 שנים וכפי שציינתי אני בן 22 ודיי מפריע לי להיות עם גשר בגילי לכן רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות ע"מ לזרז את הטיפול? כמו כן חוץ מביום ששמו לי תגשר כאב לי מספר שעות ושאר החודש לא הרגשתי כלום זה נראה כאילו אני סתם שורף זמן ....יכול להיות שהבניה אצלי קצת יותר מהירה... כמו כן האורטודנט שלי הסביר לי שתהליך ההריסה של השיניים(עצם) לוקח שבוע והבנייה שבועיים כלומר שאפשר לקבוע תור כל שלושה שבועות במקום כל חודש כפי שהמרפאה קובעת לי א) האם אפשר אפילו לקבוע תור בפחות מחודש?או שלשוה שבועות ? ב)אם זה אפשר לאפשר אכן לבוא לאורטדונט כל שבועיים האם המרפאה מחויבת לקבוע לי תורים כאלה ? ג)האם אכילה מרובה של סידן ודברים בריאים יאצו את תהליך הבנייה כך שאזרז את הטיפול? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זירוז הטיפול?

הוספת תגובה

• דילגת עליי :(

נתנאל
    02/03/2009

ממממ באסה גם ככה חיכתי לתגובה הרבה זמן חח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מהיר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/03/2009

קיימת שיטה של ביצוע חתכים החניכיים ובעצם, שמזרזת לפי הדוגלים בה, את תזוזת השיניים. החתכים לא מבוצעים על ידי אורתודונט אלא על ידי מומחים לחניכיים.
    בדרך כלל החוטים המשמשים כיום באורתודונטיה פעילים לאורת זמן רב - 6 שבועות ועד חודשיים, כך שללא חיתוך החניכיים, אין טעם בפגישות כל פרק זמן קצר. כמו כן רצוייה החלמה של רקמת השורש בין ההפעלות. אכילת סידן ודברים בריאים אחרים - לא ידועה כמזרזת את הטיפול. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה....ושאלה קטנה נוספת

נתנאל
    03/03/2009

מה הזמן המינימלי שמומלץ בין הטיפולים?(במיוחד שאחרי כל טיפול הכאב הוא גג יום יומיים לא נראה לי הגיוני חודש לחכות לתור הבא) תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגיוני אבל

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/03/2009

כך מומלץ עלפי הספרות האורתודונטית. אתה חייב להיות סבלני. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו