לסת תחתונה בולטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת תחתונה בולטת
    ארז
    03/03/2009

שלום! שמי ארז ואני בן 21. הלסת התחתונה שלי בולטת כלפי חוץ, כרגע אני נמצא בטיפול ליישור השיניים , והרופא שיניים אמר שלאחר סיום היישור שיניים , הוא יניח גומיות בגשר מהלסת התחתונה לעליונה כך שיופעל כח כלפי פנים הפה ובכך הלסט התחתונה תוכל לחזור אחורה. הרווח בין שיניים הלת התחתונה לעליונה הוא בערך כ1.5 ס"מ. והרופא אמר שיהיה הצלחה של 90% הלסת התחתונה לא תחזור למקומה ב100% אבל הלסת עליונה תהיה מול הלסת התחתונה. וכמו שאמרתי יש לי הבדל של 1.5 ס"מ בין הלסת התחתונה לעליונה ובנוסף השיניים הקידמיות לא נוגעות זו בזו בשום מצב. האם יכול להתקיים דבר כזה? והלסת תוכל לחזור אחורה ב1 ס"מ? מבלי התערבות כירוגית? האם יש אפשרות להחזיר את הלסת התחתונה איך שהוא ב100% מבלי לנתח? מה אתה מציע לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת תחתונה בולטת

הוספת תגובה

• 1.5 ס"מ או מ"מ?

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/03/2009

אני מניחה שמדובר במילימטרים - אחרת הפער עצום בין הלסתות.
    האורתודונטיה בגילך יכולה להזיז את השיניים. הזזה של הלסת עצמה אפשרית רק בעזרת כירורגיה.
    אתה צריך להחליט אם מפריע לך רק מראה השיניים, שיכול להשתפר על ידי היישור או עמדת הלסתות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שיניים

ארז
    04/03/2009

המליצו לי לעקור 2 שיניים בלסת התחתונה (2 שיניים שקרובות לשישייה הקידמית) ואז למתוך בעזרת גומיות את כל הלסת אחורה . היות והפרופיל שלי קצת מעוות עכשיו , האם זה ישפיע על הפרופיל שלי לתובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יגרום לתנועת השיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/03/2009

בעקבות תנועה זו השפה התחתונה יכולה לנוע אחורה אך לא הסנטר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו