פלטה שקופה להרחבת הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלטה שקופה להרחבת הלסת
    משה
    13/03/2009

אני בן 20, התחלתי טיפול יישור שיניים,יש לי בעיה של ניבים בולטים,לסת עליונה/תחתונה צרה,שיניים צפופות ועוד כמה בעיות, ובגלל זה הרופא אמר שצריך להרחיב את הלסתות,בהתחלה הוא דיבר איתי על מכשיר שמרכיבים ובעזרת בורג מרחיבים אותו כל פעם בעלות של 2000 שקלים,ובמקום זה הוא הביא לי מין פלטה שקופה כזאת שמותאמת לשיניים(כמו שמתאגרפים שמים כדי שלא יפגעו להם בשיניים) אבל זה מותאם לשיניים שלי וזה יושב עליהם ממש בלחץ,והוא אומר שכל שבועיים בערך צריך יהיה להחליף את הפלטה השקופה הזאת וככה הלסת תתרחב/השיניים יזוזו ויהיה מקום לשיניים האחרות להיכנס. אני חושש שהוא לא ממש מבצע את עבודותו כראוי,לא ניראה לי שהמכשיר השקוף הזה יעשה לי משהו בפה,האם אני צודק? יכול להיות שעובדים עלי? אני משקיע בזה את כל החסכונות שלי ואני ממש לא רוצה שיעבדו עלי. יש לציין שהרופא מופיע באיגוד רופא השיניים או משהו כזה,בדקתי באתר של משרד הבריאות. תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלטה שקופה להרחבת הלסת

הוספת תגובה

• המשך לבדוק

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/03/2009

באתר האגודה האורתודונטית תוכל למצוא את רשימת המומחים לאורתודונטיה.
    גם באתר ההסתדרות לרפואת שיניים תוכל למצוא את רשימת המומחים לאורתודונטיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי

משה
    13/03/2009

הוא לא מומחה לאורטודנטיה,אבל הוא מתעסק בתחום יישור השיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשיג מומחה זאת קצה בעיה

משה
    13/03/2009

אצלנו בעיר יש מומחה אחד לאורטודנטיה,והוא מגיע פעם בשבוע,ככה שקשה לעשות אצלו טיפול. אני שואל עקרונית על הטיפול שקיבלתי האם מקובל טיפול כזה או שמורחים אותי? כי הוא לקח לי 2000 ש"ח על המכשיר להרחבת לסת עם בורג וכו' ובמקום הוא הביא לי פלסטיק שקוף כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שאי אפשר לערוך הודעות

משה
    13/03/2009

סליחה על ההצפה. הרופא אצלנו הוא אריאל דינבר(הרופא המומחה של הפורום פה) והוא מגיע פעם בשבוע. השאלה היא האם להפסיק את הטיפול וללכת רק למומחה או שהטיפול שאני מקבל הוא מקובל ואין לי ממה לחשוש? ממש תודה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חשש

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/03/2009

מקסימום לא תושג מלוא התוצאה הרצויה
    אם מדובר בהרחבה קלה, אפשר להשיגה על ידי פלטות שקופות.
    החלטה שלך אם לעבור למומחה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה שלא מצאתי דבר ולו חצי דבר

משה
    13/03/2009

באינטרנט על הפלטות השקופות שהוא נתן לי? מצאתי רק פלטות כאלה שצריך לשים אחרי שעושים יישור שיניים,כדי שהשיניים לא יחזרו למצב הקודם אז שמים את זה,אבל לא מצאתי מידע על זה ששמים את זה להרחבת הלסתות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראה invisalignבאינטרנט

ד``ר עתליה וסרשטיין
    13/03/2009

ניתן להשיג הרחבה לא רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו