מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלטה שקופה להרחבת הלסתמשה13/03/2009
אני בן 20, התחלתי טיפול יישור שיניים,יש לי בעיה של ניבים בולטים,לסת עליונה/תחתונה צרה,שיניים צפופות ועוד כמה בעיות, ובגלל זה הרופא אמר שצריך להרחיב את הלסתות,בהתחלה הוא דיבר איתי על מכשיר שמרכיבים ובעזרת בורג מרחיבים אותו כל פעם בעלות של 2000 שקלים,ובמקום זה הוא הביא לי מין פלטה שקופה כזאת שמותאמת לשיניים(כמו שמתאגרפים שמים כדי שלא יפגעו להם בשיניים) אבל זה מותאם לשיניים שלי וזה יושב עליהם ממש בלחץ,והוא אומר שכל שבועיים בערך צריך יהיה להחליף את הפלטה השקופה הזאת וככה הלסת תתרחב/השיניים יזוזו ויהיה מקום לשיניים האחרות להיכנס. אני חושש שהוא לא ממש מבצע את עבודותו כראוי,לא ניראה לי שהמכשיר השקוף הזה יעשה לי משהו בפה,האם אני צודק? יכול להיות שעובדים עלי? אני משקיע בזה את כל החסכונות שלי ואני ממש לא רוצה שיעבדו עלי. יש לציין שהרופא מופיע באיגוד רופא השיניים או משהו כזה,בדקתי באתר של משרד הבריאות. תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבדוק
ד``ר עתליה וסרשטיין13/03/2009באתר האגודה האורתודונטית תוכל למצוא את רשימת המומחים לאורתודונטיה.
גם באתר ההסתדרות לרפואת שיניים תוכל למצוא את רשימת המומחים לאורתודונטיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתי
משה13/03/2009הוא לא מומחה לאורטודנטיה,אבל הוא מתעסק בתחום יישור השיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשיג מומחה זאת קצה בעיה
משה13/03/2009אצלנו בעיר יש מומחה אחד לאורטודנטיה,והוא מגיע פעם בשבוע,ככה שקשה לעשות אצלו טיפול. אני שואל עקרונית על הטיפול שקיבלתי האם מקובל טיפול כזה או שמורחים אותי? כי הוא לקח לי 2000 ש"ח על המכשיר להרחבת לסת עם בורג וכו' ובמקום הוא הביא לי פלסטיק שקוף כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שאי אפשר לערוך הודעות
משה13/03/2009סליחה על ההצפה. הרופא אצלנו הוא אריאל דינבר(הרופא המומחה של הפורום פה) והוא מגיע פעם בשבוע. השאלה היא האם להפסיק את הטיפול וללכת רק למומחה או שהטיפול שאני מקבל הוא מקובל ואין לי ממה לחשוש? ממש תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש
ד``ר עתליה וסרשטיין13/03/2009מקסימום לא תושג מלוא התוצאה הרצויה
אם מדובר בהרחבה קלה, אפשר להשיגה על ידי פלטות שקופות.
החלטה שלך אם לעבור למומחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה שלא מצאתי דבר ולו חצי דבר
משה13/03/2009באינטרנט על הפלטות השקופות שהוא נתן לי? מצאתי רק פלטות כאלה שצריך לשים אחרי שעושים יישור שיניים,כדי שהשיניים לא יחזרו למצב הקודם אז שמים את זה,אבל לא מצאתי מידע על זה ששמים את זה להרחבת הלסתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה invisalignבאינטרנט
ד``ר עתליה וסרשטיין13/03/2009ניתן להשיג הרחבה לא רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?