מברשת שיניים חשמלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברשת שיניים חשמלית
    דניאל
    20/03/2009

ד"ר שלום, אני בן 21 ואני נמצא בתהליך של יישור שיניים שכולל סמכים שמודבקים על השיניים. רופא השיניים שלי אומר לי בכל ביקור שהצחצוח שלי לא יסודי מספיק ושהתפתחה לי דלקת חניכיים עקב צחצוח לקוי.אני מצחצח בוקר וערב בקפידה ועדיין ישנם אזורים בפה שיותר מודלקים מאחרים..האם אפשר להשתמש במברשת שיניים חשמלית או שזה עלול לשבור את הסמכים ומה לדעתך ניתן לעשות בנוסף על מנת שהצחצוח יהיה יעיל יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מברשת שיניים חשמלית

הוספת תגובה

• צחצוח במהלך טיפול אורתו

ד``ר אריאל דינבר
    20/03/2009

1. מומלץ לקבל הדרכה ע"י שיננית מוסמכת + ניקוי כל מספר חדשים.
    2. מברשת חשמלית לא פוגעת בסמכים. ישנם מחקרים המתארים יתרון של המברשת החשמלית אך צחצוח נכון במברשת רגילה לא מהווה חסרון.
    3. ישנם מברשות עזר נוספות שמומלץ לרכוש
    4. טכניקת הצחצוח ומשך הצחצוח חשובים לא פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאל

רותם
    23/03/2009

אני מקווה שהעצה שלי תעזור כי אני מכירה מקרוב לצערי את כל הסיפור של דלקות חניכיים. בעבר היה לי גשר במשך יותר משנתיים ומאוחר יותר , עד עכשיו, אני עם פלטה לקיבוע (רק בלילה). בתקופה של הגשר, אולי בגלל המתיחות וזה, אני לא יודעת, היו לי יותר דלקות חניכיים מבדרך כלל וממש סבלתי מזה. מה שכן עזר היה לעשות יותר ניקוי אצל השיננית, נגיד פעם בארבעה חמישה חודשים כזה ואפילו התחשבו בי בקופ"ח שלי (כללית, באיזה אתה? שווה לברר...) וקיבלתי את הטיפולים הראשונים בעלות זהה, תנסה את זה. לגבי הקטע עם מברשת שיניים, צחצחתי במברשת רגילה, השיננית שלי הסבירה לי איך לצחצח נכון ולמרות שבפעמים הראשונות (משהו כמו חודש בערך) התקשתי לצחצח בשיטה החדשה (הרגלים קשה לשנות), זה הוכיח את עצמו כאפקטיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו