מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב יש לי שאלה חשובה מאודסופי24/03/2009
שלום,אני מאוד רוצה לעשות גשר כי שיניי הם בסגנון "רכבת" כלומר עם רווחים בייניהם אך לא עקומות בצורה קשה. יש לי שאלה כמה זמן יכול לקחת טיפול ממוצע שלי וגם בכלליות מהו המחיר הממוצע של גשר. בנוסף לכך אני מאוד רוצה לברר פרטים על מכשיר פונקציונאלי ותפקידיו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף,האם תוכלו לומר לי-האם עדיף עם
סופי24/03/2009מרפאה[מכבי ] או אמריקן לייזר? האם יהיה שינויי המחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שידוע לי ואם אנני טועה
ד``ר אריאל דינבר25/03/2009ברוב מרפאות מכבי יש מומחים ובאמריקן לייזר אני חושב שאין אך זה שווה בדיקה.
טיפול אורתודונטי אינו מוצר מדף ואם נעשה לא נכון יתכנו נזקים בלתי הפיכים. אינני ממליץ לבחור רופא לפי המחיר הזול ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הטיפול משתנה בהתאם לבעיה ולרופא
ד``ר אריאל דינבר25/03/2009זמן טיפול ממוצע הוא בסביבות שנתיים. אך יתכן ובמקרה שלך זה ימשך שנה או 3 שנים.
מחיר הטיפול מאד משתנה בהתאם לרופאים השונים ולסוג המכשירים שמשתמשים בהם.
עליך לשאול במרפאות שאת מעוניינת לטפל. הייתי ממליץ לך בחום לוודא שהרופא שאת הולכת לעבור אצלו טיפול יהיה מומחה (בעל מספר רישיון מומחה מטעם משרד הבריאות)
מכשור פונקציונלי מטרתו שימוש בפונקציות הפה כאמצעי להעברת כוחות לצורך ושיפור הסגר תוך עידוד גדילה במקומות מסוימים. מבולבלת? בכל מקרה יש ויכוחים בספרות לגבי יעילות המכשירים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?