שלום רב יש לי שאלה חשובה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב יש לי שאלה חשובה מאוד
    סופי
    24/03/2009

שלום,אני מאוד רוצה לעשות גשר כי שיניי הם בסגנון "רכבת" כלומר עם רווחים בייניהם אך לא עקומות בצורה קשה. יש לי שאלה כמה זמן יכול לקחת טיפול ממוצע שלי וגם בכלליות מהו המחיר הממוצע של גשר. בנוסף לכך אני מאוד רוצה לברר פרטים על מכשיר פונקציונאלי ותפקידיו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף,האם תוכלו לומר לי-האם עדיף עם

סופי
    24/03/2009

מרפאה[מכבי ] או אמריקן לייזר? האם יהיה שינויי המחיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה שידוע לי ואם אנני טועה

ד``ר אריאל דינבר
    25/03/2009

ברוב מרפאות מכבי יש מומחים ובאמריקן לייזר אני חושב שאין אך זה שווה בדיקה.
    טיפול אורתודונטי אינו מוצר מדף ואם נעשה לא נכון יתכנו נזקים בלתי הפיכים. אינני ממליץ לבחור רופא לפי המחיר הזול ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן הטיפול משתנה בהתאם לבעיה ולרופא

ד``ר אריאל דינבר
    25/03/2009

זמן טיפול ממוצע הוא בסביבות שנתיים. אך יתכן ובמקרה שלך זה ימשך שנה או 3 שנים.
    מחיר הטיפול מאד משתנה בהתאם לרופאים השונים ולסוג המכשירים שמשתמשים בהם.
    עליך לשאול במרפאות שאת מעוניינת לטפל. הייתי ממליץ לך בחום לוודא שהרופא שאת הולכת לעבור אצלו טיפול יהיה מומחה (בעל מספר רישיון מומחה מטעם משרד הבריאות)
    מכשור פונקציונלי מטרתו שימוש בפונקציות הפה כאמצעי להעברת כוחות לצורך ושיפור הסגר תוך עידוד גדילה במקומות מסוימים. מבולבלת? בכל מקרה יש ויכוחים בספרות לגבי יעילות המכשירים הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו