שן אחת עקומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן אחת עקומה
    ע.ש
    01/04/2009

שלום רב לד"ר אני בת 26 לאחרונה גם אחותי וגם חבר שלי העירו לי על משהו שלא הפריע לי במיוחד, אבל כעת פתאום כן. יש לי שיניים לא הכי ישרות, ובמיוחד שן אחת קידמית בלסת העליונה עקומה יותר מהשאר(טיפה בולטת) . רציתי לדעת (עד כמה שניתן לייעץ דרך האינטרנט) האם ניתן לתקן בעזרת פלטה לילית כזאת שיוצאת מתי שרוצים, כלומר נשלפת (היתה לי כזאת כשהייתי צעירה יותר אך השיניים זזו לצערי), ובלי לעקור שיניים אחוריות בכדי לפנות מקום? אם קשה לענות מבלי לבדוק אותי, אשמח אם תכתוב ותסביר באילו מיקרים ניתן להסתפק בפלטה לילית ומתי ניתן בלי לעקור שיניים. מקסימום אגיע לביקור ,אבל אם הדבר תמיד בוודאות כרוך בעקירות,אני בספק אם אעשה זאת. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן אחת עקומה

הוספת תגובה

• שאלותיך מחייבות בדיקה פיזית

ד``ר אריאל דינבר
    03/04/2009

כעקרון אנחנו מעדיפים להשתמש במכשור קבוע (המודבק עלהשיניים) אך בהתאם לבעייתך תקבלי תשובה מדויקת יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן ותודה רבה

ע.ש
    03/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו