מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה דיי דחופה לגבי יישור שיניים---11/08/2007
אוקיי אז ככה אני בן 17 ואני דיי חייב לשים גשר (קוביות) עד סוף החופש הגדול
ועדיין לא התחלתי טיפול אורטודנטי...
יש מצב שעד סוף השנה אני יספיק?
מאוד דחוף לי וכמו שאתה יודע ובטח מוכר לך הרבה בני נוער מנצלים תחופש גם כדי לעבור טיפול אורטודנטי כדי למנוע מצב שזה יפריע בזמן תקופת ההסתגלות בבית הספר בעיקר...
מהם השלבים לפני הדבקת המכשור האורטודנטי?
לפי מה שאני יודע ההדבקה היא 40 דקות אפילו פחות
השאלה שלי מהפרצדורה שצרכים לעבור קודם והאם אני הספיק...
שאלתי בטלפון לפני בדיקה ואמרו לי שלוקח איזה חודש ואז מדביקים את המכשור...
האם יש הגיון בזה?
או שיש מצב שהזמן קצר יותר ואני הספיק תוך 22 ימים?
אודה לך אם תענה לי :)
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דחיפות ביישור שיניים
ד``ר עתליה וסרשטיין11/08/2007גם אם תתחיל בתקופת הלימודים -אין בעיה. ההסתגלות של רוב המתרפאים קלה, ודווקא הלימודים טובים להסחת הדעת אי הנוחות הראשונית.
כך שאין לך מה להיות בלחץ.
כדאי שתפנה למומחה לאורתודונטיה והוא יפנה אותך ללקיחת רישומים שדרושים לפני התחלת הטיפול. עד שתוצאות הרישומים מגיעות, אורך זמן מה של ימים עד שבועות ספורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
---11/08/2007יש מצב שאני הספיק?
ועוד שאלה במצב שיש דלקת דיי חריפה בחנכיים מותר לבצע טיופל אורטודנטי?
השתמשתי בתרודנט למשך שבועיים פעמים ביום ועדיין לא עבר
מה לדעתך רופא שיניים ימליץ לי במצב כזה?!
אשמח לקבל חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל להיפטר מהדלקת
ד``ר עתליה וסרשטיין14/08/2007מאוד לא רצוי להתחיל טיפול אורתודונטי בזמן דלקת בחניכיים. הסיבה לדלקת בדרך כלל חוסר צחצוח נכון של השיניים ובעת טיפול אורתודונטי קשה עוד יותר לצחצח. רצוי לכן לפנות לשיננית שתלמד כיצד לצחצח נכון ולהיות במעקב עד שהדלקת תעבור וצחצוח השיניים יהיה מושלם לפני שימוש במכשור אורתודונטי כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?