יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    יניב
    20/04/2009

שלום,
    אני בקרוב בן 18 , לפני כארבע שנים עברתי יישור שיניים למשך שנתיים,( לסת תחתונה ועליונה)
    בסיום התהליך קיבלתי פלטה שקופה ללסת העליונה, ופלטה נשלפת ללסת התחתונה.

את שני הפלטות לא שמתי באופן שוטף. את הפלטה התחתונה שמתי פחות כי היא גרמה לי לכאבים חזקים אחרי שהורדתי אותה, כתוצאה מזה, השיניים התחתונות התעקמו,
    לפני כחודש וחצי הפלטה השקופה שלי נסדקה ומאז אפילו שאני שם אותה, אחת השיניים הקדמיות מתחילה לבלוט החוצה.

מה שרציתי לשאול זה, האם יש אפשרות לתקן את הפלטה העליונה כדי שהיא תיישר טיפה או תשאיר את השיניים במצב הקיים? אם כן כמה הדבר הזה יעלה לי?
    ועוד שאלה, אם אני ישים את הפלטה התחתונה אפילו שהשיניים עקומות, זה יזיק? יישר? או שפשוט ישאיר את השיניים במצבם?
    המרפאה שהייתי מטופל בה נסגרה ככה שאין לי למי ללכת..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• תיקון תזוזות שיניים.

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/04/2009

ניתן ליצור פלטה עליונה חדשה ובעזרתה ליישר את השן שהתעקמה מעט או להשאיר את המצב הקיים. באשר ללסת התחתונה כדאי שאורתודונט/ית יבדוקו את יכולת היישור שלה. כלומר בכל מקרה כדאי מאוד לפנות לסיוע של מומחה או מומחית ליישור שיניים. אין מחירונים , כך שלא ניתן להעריך מחיר שידרש ממך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו