סגירת רווח בשיניים עליונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סגירת רווח בשיניים עליונות
    איתמר
    10/05/2009

שלום רב!

אני כבן 30 ,השיניים מסודרות, אך יש לי רווח קטן עד בינוני בין השיניים העליונות הקדמיות. יש לציין שהשיניים אינן בולטות, והבעיה היחידה היא למעשה הרווח הנ"ל.

אני מאוד מתלבט איזו שיטה לבחור - האם ציפוי (לכמה זמן זה עמיד?), או גשר שקוף קבוע או נשלף. במידה ואלך על גשר, חשוב לי מאוד שזה יהיה בלתי נראה.
    אודה מאוד לעצה מקצועית לאור טיב הבעייה (רווח בלבד בין הקדמיות העליונות ,ללא בליטת השיניים ) מה הטיפול היעיל ביותר, טווח הזמן, ומאוד יעזור לי לגיבוש ההחלטה גם טווח מחירים כללי של כל טיפול.
    ברור לי שטווח המחירים משתנה מרופא לרופא, אך בכ"ז טווח מחירים כללי יסייע לי מאוד בגיבוש ההחלטה.
    אם ניתן לקבל המלצות לגבי אורטודנטים באיזור חיפה, זה גם יעזור (:

בתודה גדולה גדולה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היעיל ביותר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    10/05/2009

אם הרווח קטן והשיניים אינן רחבות- ציפוי חרסינה יתכן לך פתרון יפה מאוד, מהיר מאוד, אך מחירים אינם ידועים לי. כל זאת ללא יישור השיניים. חפש מומחה לשיקום הפה בחיפה, באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו