גשר בשיניים עם דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר בשיניים עם דלקת חניכיים
    מורי
    18/05/2009

רציית לדעת מה הסיבה שאסור לעשות ישור שיניים אם יש דלקת חניכיים? ואם אני בכל זאת עושה מה התוצאות של זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

ד``ר אריאל דינבר
    18/05/2009

נוצרת בד"כ כאשר לא מצחצחים כהלכה את השיניים. הנזק שנגרם לשיניים הוא בעיקר עקב הלכלוך (פלאק) והחיידקים המפרישים חומצות. חומצות אלו פוגעות בשכבת האמייל של השן. הנזק הקל הוא כתמים לבנים בלתי הפיכים על המשטח של השן ונזק משמעותי יותר הוא עששת (חורים) .דלקת חניכיים מתלווה לכל הנאמר כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא ענית לי על השאלה העיקרי

מורי
    19/05/2009

ת שלי , למה בעצם אסור לעשות פלטה במקרה של דלקת חניכיים, ואם בכל זאת עושים מה ההשלכות של זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים וטיפול אורתו

ד``ר אריאל דינבר
    23/05/2009

אם רמת הצחצוח שלך ללא מכשור אורתודונטי היא נמוכה אז תתאר לעצמך מה יהיה המצב כאשר ידביקו לך סמכים על השיניים. המצב יהיה הרבה יותר גרוע ויגרם לך נזק ודאי המוסבר בתשובה הקודמת. הרופא לא יכול להיות שותף לנזק ודאי. תפקידו של הרופא הוא לשפר ולתקן בטיפול במובן החיובי. כל עוד הרופא משוכנע שאין שליטה על מצב נקיון השיניים ושיש דלקת חניכיים משמעותית אין להתחיל בטיפול אורתודונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו