גשר בשיטת smart clips

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גשר בשיטת smart clips
    שירלי
    26/05/2009

בני בן ה-13 צריך לעבור עקירות ויישור שיניים. במרפאת השיניים של מאוחדת המליצו לי לעבור את הטיפול אצלם בגלל שהם עושים גשרים בשיטת smart clips, שלטענתם בריאה הרבה יותר לחניכיים. האם מישהו יכול להסביר לי האם השיטה אכן עדיפה ולהפנות אותי למידע בנושא?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גשר בשיטת smart clips

הוספת תגובה

• סמכים עדיפים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    26/05/2009

מדובר באחד מסוגי הסמכים בעלי נעילה עצמית מתכתית. המחקרים המדעיים לא הראו עדיפות לסמכים אלה מבחינת תוצאות הטיפול או משך הטיפול או מבחינת נזקים לשיניים. מבחינת בריאות החניכיים לא הופיעו מחקרים משווים. אם תחפשי במנוע חיפוש באינטרנט, תמצאי את המאמרים של החברה המיצרת 3M Unitek ואלה אינם מהימנים. בקיצור, מה שחשוב הוא מי המומחה המטפל ולא סוג הסמך. המומחה או המומחית לאורתודונטיה יבחרו את סוג הסמך והשיטה העדיפים.
    מלבד זאת - עבור החניכיים חשוב צחצוח קפדני בכל השיטות והסמכים בהם משתמשים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו