עזרה בבקשה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה!!
    ליבי
    26/05/2009

שלום,

אני בת 24 ומעוניינת לעבור יישור שיניים. הייתי אצל אורתודנט מומחה מחברה ידועה מאוד אשר טען כי הלסת שלי קטנה מידי ולכן יש לבצע 4 עקירות שתי שיניים בלסת עליונה ושתיים נוספות בלסת תחתונה. ככלהנראה שיניים אחוריות. בנוסף הוא טען שהוא לא ממליץ לי על שיטת האינויזילין בגלל העקירות וכי גשר זה הפיתרון המתאים יותר עבורי. ההתלבטות שלי היא בעיקר בגלל האסתטיקה. מאוד רציתי לעשות את יישור השיניים דרך הפלטות השקופות - למרות העלות היקרה פי כמה. בנוסף הוא הציע לי גשר עם סמכים שקופים כשגם הפלטה המחזיקה את הסמכים בצבע לבן ולא מתכת. אני מאוד מתלבטת האם להמשיך ולבדוק חוות דעת אחרות לגבי שיטת האינויזילין ומצד שני חוששת ללכת לאחד המקומות המציעים זאת ושחוות דעתם לא תהיה אובייקטיבית מספיק ולעשות טעות.
    הבנתי שמשך זמן הטיפול בשתי השיטות הוא פחות או יותר דומה כך שמה שבעיקר משפיע פה זו האסטתיקה ולאחר מכן - העלות הכספית היקרה. אשמח בעצתכם. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה!!

הוספת תגובה

• מה לבחור

ד``ר עתליה וסרשטיין
    26/05/2009

המומחה שהיית אצלו צודק, שעדיף לתכנית טיפול עם 4 עקירות גשר.
    אך יש שיטה נוספת, שיקרה יותר מהאינויזאליין בדרך כלל וגם ניתן להגיע בה לתוצאות טובות מבחינת מקביליות שורשים גם במקרי עקירות. מדובר בסמכים המודבקים מהצד הפנימי של השיניים כלומר גשר פנימי. בדקי באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האגודה האורתודונטית, מי האורתודונטים המשתמשים בשיטה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו