Incognito

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Incognito
    חן
    30/05/2009

שלום,
    אני בת 30 ורוצה ליישר שיניים בשיטה פנימית. רופא שהייתי אצלו בייעוץ אמר לי שבחודש יוני מגיע לארץ שיטה חדשה בשם Incognito של 3M והיא הרבה יותר טובה ונוחה מהשיטה שקיימת היום (יישור מבפנים).
    הייתי רוצה לשאול האם זה באמת ככה והאם שווה לעשות בגישה החדשה.
    תודה מראש,
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Incognito

הוספת תגובה

• שיטה מצוינת

ד``ר אריאל דינבר
    30/05/2009

השיטה נמצאת בשימוש בארץ מזה מספר שנים, אני באופן אישי מטפל אך ורק בשיטה זו ובהחלט ממליץ עליה. ניתן להכנס לאתר של החברה באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Incognito

חן
    01/06/2009

תודה רבה,
    האם שיטה זו עדיפה על שיטות פנימיות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיפות

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/06/2009

לכל רופא יש מיומנות בשיטה אחרת. יש אורתודונטים שמגיעים לתוצאות מצוינות גם בשיטות פנימיות אחרו ואינם רואים יתרון בשיטה זו. אצלי לדוגמא שיטה זו עובדת טוב מאוד. בידקי מי המומחים לאורתודונטיה, שעוסקים באורתודונטיה לינגואלית (פנימית) באתר האגודה האורתודונטית או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• forestadent.

חן
    03/06/2009

תודה,
    מה לגבי השיטה של forestadent, האם היא פחות טובה מ Incognito.מה הבדל בין 2 השיטות?
    רופא שהייתי אצלו בייעוץ אמר לי שבשיטת Incognito יש הכי פחות פציעות ללשון והיא הכי נוחה למטופל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו