ספיגת שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגת שורש
    אורטל
    08/06/2009

קוראים לי אורטל אני בת 24 ו עברתי טיפול אורטודנטי בשיניים ועקב הטיפול ניהיה לי ספיגת שורש ב-4 שיניי הקידמיות בלסת העליונה וזאת ספיגת שורש חמורה מאוד השיניים זזות ובעתיד הקרוב הם יפלו לי המקום שעשיתי אצלו את הטיפול גילה את בעיית הספיגה ולא מוכן לתת לי מיכתב שאני מכוסה מבחינת כול הטיפולים הנילווים והשתלים, אני לא יודעת מה לעשות? האים לטבוע את המקום? הבנתי שממש קשה להוכיח רשלנות רפואית במקרה שלי הם ממש לא מיתייחסים לבעיה שלי ולי אין איך לממן את השתלים שאני יצטרך בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגת שורש

הוספת תגובה

• רקע והצעה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    09/06/2009

בספרות האורתודונטית אין דיווחים על שיניים שנפלו כתוצאה מספיגה של השורשים. בעיית חניכיים - נסיגת עצם, שבה נמצאות השיניים, גורמת הרבה יותר חאובדן שיניים לכן חשוב מאוד במיוחד במקרה שלך לשמור על גובה העצם. תוכלי לפנות לבדיקה למחלקה לאורתודונטיה בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל-אביב או הדסה בירושלים. מס' הטלפון במחלקה בתל-אביב:
    03-6407310/03-6407456 שם כנראה תוכלי לקבל את מס' הטלפון בירושלים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובהההה

אורטל
    17/06/2009

תודה על תגובתך ..לגבי הספיגת שורש היא כיין ניגרמה עקב הטיפול האורטודנטי והייתי אצל לא מעט רופאים ומומחים זה לא שכיח ספיגת שורש בטיפול אורטודנטי רק שאצלי זה הרבה יותר חמור מספיגת שורש, אצלי השיניים עומדות על חוט שערה שזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן והם יפלו.
    אני רוצה לשאול אותך בתור מומחית לאורטודנטיה מה עלי לעשות והאים היה פה רשלנות רפואית??
    באתי לסדר את השיניים שילמתי ממיטב כספי והיום בגיל 25 אני יוצאת אחרי טיפול של 3 שנים ללא שניים ואם רווחים גדולים בשני צידי הפה לא הסבירו לי את הסכנות שבטיפול עכשיו גם לא לוקחים אחריות ולא מיתייחסים מה אני עושה מצב כזה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעתי בעינה - לאן לפנות

ד``ר עתליה וסרשטיין
    20/06/2009

המחלקה לאורתודונטיה - אוניברסיטת תל-אביב או ירושלים - בבית החולים "הדסה". בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו